Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αόριστες υποσχέσεις αντί για πληρωμές

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ακη Τσοχατζόπουλο, πραγματοποίησε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία του ΕΚΘ, της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ), του Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση «ΦΛΩΡΙΝΑ - ΧΩΝΑΙΟΣ» και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Χωναίος, σε μια ακόμα προσπάθεια να συζητηθούν τα προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη επιχείρηση και οι εργαζόμενοι σ' αυτήν που δεν έχουν πληρωθεί για μήνες, και να αναζητηθεί κάποια λύση.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της διοίκησης του ΕΚΘ δεν κατέληξε σε κάποια συγκεκριμένα συμπεράσματα. Παρά το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα βιωσιμότητας της «ΦΛΩΡΙΝΑ - ΧΩΝΑΙΟΣ», το μόνο που προέκυψε ήταν οι γνωστές αόριστες υποσχέσεις ότι θα κάνουμε κάτι.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση αυτή ήταν συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί πριν δέκα μέρες στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης που κι αυτή δεν είχε αποδώσει κάτι συγκεκριμένο. Στο μεταξύ, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση παραμένουν απλήρωτοι και μια ακόμα παραγωγική μονάδα της πόλης αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο του «λουκέτου», προσθέτοντας στην αύξηση του υψηλού ποσοστού ανεργίας που μαστίζει την περιοχή και στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ