Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ανώδυνη ήττα

Την πρώτη της, ανώδυνη, ήττα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, γνώρισε η Εθνική ομάδα των γυναικών. Οι Ελληνίδες, στη διοργάνωση που διεξάγεται στη Γερμανία, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις απέναντι στην ανώτερη Βραζιλία, που είναι και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και έτσι ηττήθηκαν με 3-0 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Δ' Ομίλου. Πάντως, η ομάδα μας έχει περάσει στους 12 της διοργάνωσης.

Οι Νοτιοαμερικάνες είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με μόνη εξαίρεση το τρίτο σετ, όπου οι διεθνείς παίκτριες προσπάθησαν να μειώσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

ΕΛΛΑΣ: Προνιάδου 3, Μ. Γκαραγκούνη 9, Ν. Γκαραγκούνη 2, Σμυρνίδου 2, Σάκκουλα 8, Μεμετζή, Χατζηνίκου 1, Παπάζογλου 1, Σαπαρέσκα 1, Βλάχου (λίμπερο), Δίρβα 5, Κιόση 5.

Σήμερα, η Εθνική μας αντιμετωπίζει στις 18:30 την πανίσχυρη Κίνα, η οποία είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκόσμιου τίτλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος είπε: «Η Βραζιλία χρησιμοποίησε πολύ καλή τακτική σήμερα εναντίον μας. Ηταν ένα μάθημα για εμάς και στο μέλλον θα ξέρουμε πώς να αντεπεξέλθουμε σε τέτοιες καταστάσεις. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια ξεπεράσαμε τα όριά μας και τώρα πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις», ενώ η Μαρία Γκαραγκούνη έδωσε το σύνθημα: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ