Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Αυτοκριτική Μπάγεβιτς

Υπόσχεση από τον τεχνικό του «δικεφάλου» για βελτίωση

Τα άσχημα αποτελέσματα ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός της ομάδας στάθηκε σε αυτό το θέμα παίρνοντας την ευθύνη: «Εγώ και οι παίκτες μου νιώθουμε ανάγκη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο. Η προσπάθεια που κάνουμε αποφέρει σίγουρα θετικά. Δεν αποποιούμαι των ευθυνών. Για τα αποτελέσματα οι ευθύνες πριν από όλα είναι δικές μου. Κάνουμε εύκολα λάθη και τα πληρώνουμε επίσης εύκολα. Δεν επιτρέπεται στον ΠΑΟΚ να κάνει τέτοια λάθη».

Οσον αφορά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Σερβοέλληνας τεχνικός είπε πως βλέποντας τον αγώνα στο βίντεο διαπίστωσε ότι η ομάδα του δεν ήταν τόσο κακή όσο γράφτηκε: «Είχαμε πει μετά το ματς με ΠΑΟ ότι ο αντίπαλος κέρδισε δίκαια. Είδα όμως την κασέτα του αγώνα και παρατήρησα ότι δεν ήμασταν τόσο κακοί. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε το γκολ. Δε συμφωνώ ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε περισσότερο τη νίκη από εμάς. Μερικοί παίκτες μας μάλιστα είχαν υπερβολική θέληση για τη νίκη».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φιλάθλους της ομάδας του, που, παρά την ήττα της ομάδας τους, χειροκροτούσαν την ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη που πήρε: «Θέλω να σταθώ στους φιλάθλους μας που έδειξαν μεγάλη ωριμότητα. Ηταν παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους φιλάθλους. Αυτή η συμπεριφορά αναβαθμίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο». Πάντως, ο ελληνοποιημένος τεχνικός δεν καυτηρίασε τη στάση μιας μερίδας που παρεκτράπηκε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ