Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Παράταση προθεσμιών για πλημμυροπαθείς

Με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ, καθώς και για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων χρεών, για ιδιώτες ή επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες της 8ης Ιουλίου.

Συγκεκριμένα παρατείνεται:

  • Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ για την περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου και Ιουλίου - Σεπτεμβρίου για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, των οποίων η κατοικία ή η επαγγελματική εγκατάσταση υπέστη ζημιές από τις πλημμύρες της 8ης Ιουλίου.
  • Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου η προθεσμία για την καταβολή των βεβαιωμένων χρεών, τα οποία κατέστησαν ληξιπρόθεσμα εντός του Σεπτεμβρίου. Επίσης, αναστέλλεται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου η πληρωμή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων, μέχρι 30 Αυγούστου, χρεών προς το Δημόσιο.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις, που αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών, αφορούν στους πλημμυροπαθείς των Δήμων Αθηναίων, Αιγάλεω, Γαλατσίου, Μοσχάτου, Περιστερίου, Ταύρου, Χαϊδαρίου, της Νομαρχίας Αθηνών, και των δήμων Πειραιώς και Αγίου Ιωάννη Ρέντη της νομαρχίας Πειραιώς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ