Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Ελεύθερος σκοπευτής εν δράσει

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--

Δείγμα του πολιτισμού που προσπαθεί να επιβάλει ο Αμερικανός Πρόεδρος και στον υπόλοιπο πλανήτη, είναι ο ελεύθερος σκοπευτής, που σκοτώνει αθώους και παιδιά ακόμη, στην ευρύτερη περιοχή της Ουάσιγκτον.

Οσο για τις διαβόητες αμερικανικές αστυνομικές αρχές, που συνήθως συλλαμβάνουν αθώους μόνο και μόνο για το χρώμα του δέρματός τους, δηλώνουν ότι έχουν στα χέρια τους ελάχιστα στοιχεία και δεν έχουν σημειώσει καμία πρόοδο στις έρευνες για τον εντοπισμό του ελεύθερου σκοπευτή, που έχει σκοτώσει έξι ανθρώπους και έχει τραυματίσει άλλους δύο στην περιφέρεια της Ουάσιγκτον. Ετσι, οι τοπικές αρχές ζήτησαν ενισχύσεις από ομοσπονδιακούς πράκτορες και απηύθυναν έκκληση στους γονείς να είναι στο πλευρό των παιδιών τους, όταν θα ανοίξουν και πάλι τα σχολεία.

Τελευταίο θύμα του ελεύθερου σκοπευτή ήταν ένας δεκατριάχρονος μαθητής, που τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος, καθώς περπατούσε έξω από το σχολείο του στην περιοχή Μπόουι του Μέριλαντ. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι από το βαλλιστικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως η τελευταία επίθεση σχετίζεται με τις άλλες επτά που έχουν γίνει την προηγούμενη βδομάδα στην Ουάσιγκτον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ