Παρασκευή 11 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΑΓΑΠΙΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ
Μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, η «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» δίνει τη μάχη σπίτι-σπίτι, πόρτα-πόρτα μέχρι την τελευταία στιγμή

Ο Αγάπιος Σαχίνης και οι υποψήφιοι της παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», ελπίδα για να αλλάξει σελίδα η πόλη

Motion Team

Ο Αγάπιος Σαχίνης και οι υποψήφιοι της παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», ελπίδα για να αλλάξει σελίδα η πόλη
«Η αποδοχή από τους Θεσσαλονικείς της προσπάθειάς μας έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας», εκτίμησε χτες σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης. «Παρά την προσπάθεια που κάναμε να κουβεντιάσουμε για τα προβλήματα της πόλης, αυτό δεν έγινε κατορθωτό, συνέχισε. Δεν έγινε κουβέντα, δεν έγινε συζήτηση πάνω σε προγράμματα, σε θέσεις, σε αρχές. "Σιγή ιχθύος" για τα προβλήματα της πόλης. Οι συμπολίτες μας δεν άκουσαν παρά τις δικές μας προσπάθειες και την επιμονή μας να κουβεντιάζονται οι θέσεις μας, τι λέμε γι' αυτή την πόλη, για το δημότη, για τις υποδομές της, για τις ανάγκες της, ποιο είναι το όραμα που έχουμε γι' αυτή την πόλη».

«Εμείς μέχρι το Σάββατο θα επιμείνουμε, γυρνώντας σπίτι-σπίτι, πόρτα-πόρτα, να κουβεντιάζουμε με τους δημότες και να τους καλούμε να μας ενισχύσουν γιατί μπορούμε να γυρίσουμε τη σελίδα στο Δήμο Θεσσαλονίκης», υπογράμμισε ο Αγάπιος Σαχίνης.

Αναφερόμενος στο θέμα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο δήμο δήλωσε: «Δόθηκε μια ιδιότυπη μάχη σκουπιδιών κι αυτό που προέκυψε είναι απαξιωτικό και για τους εργαζόμενους και για την ΤΑ και για την πόλη. Ακούω πανηγυρισμούς για νικητές, εκτιμώ ότι υπάρχουν και ηττημένοι. Εχει ηττηθεί στη μάχη των σκουπιδιών η ΤΑ. Αποδείχτηκε ανίκανη να διαχειριστεί σε επίπεδο διοίκησης και το απλό πράγμα που ακούει στο όνομα σκουπίδια. Πόσο μάλλον αυτή η διοίκηση να διαχειρίζεται τα τεράστια σοβαρά προβλήματα που έχει η πόλη. Κατάφερε αυτούς που μέχρι χτες ονόμαζε συνεργάτες να τους καταγγείλει σαν υποκινούμενους όταν διεκδίκησαν τα αυτονόητα».

«Πιστεύουμε ότι στις 13 του μήνα η παράταξη θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών. Τα μηνύματα από όλη τη Θεσσαλονίκη ξεπερνάνε τις προσδοκίες μας. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά και αποφασισμένοι αυτό που είδατε όλοι την περίοδο των εκλογών να το συνεχίσουμε και την επομένη των εκλογών. Η προσπάθεια πόλωσης εκτιμάμε ότι έπεσε στο κενό κι ό,τι κι αν κάνουν μέχρι και την Κυριακή το πρωί δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει», κατέληξε ο Αγάπιος Σαχίνης.

Μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα» βρίσκονταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελίνα Μαρμαρίδου, Γρηγόρης Γρηγοράς και Μαρία Χουρμουζιάδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ