Σάββατο 12 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΟΣ
Δώστε δύναμη στη ΝΑΣΥ

Motion Team

Να κάνουν την ανατροπή, να μην υποκύψουν στα εκβιαστικά διλήμματα, να μην παραπλανηθούν, αλλά να δώσουν με την ψήφο τους δύναμη στη ΝΑΣΥ, τη μεγάλη κοινωνικοπολιτική συσπείρωση που διεκδικεί να εκφράσει και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, κάλεσε τους πολίτες του νομού Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος νομάρχης Γιώργος Ρόκος.

Ο υποψήφιος νομάρχης και στελέχη της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης», έκαναν χτες μαζική εξόρμηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μοιράζοντας φυλλάδια, συζητώντας με τον κόσμο και αναρτώντας αφίσες. Ηταν μια ζεστή και ουσιαστική επαφή με τον κόσμο και παράλληλα ένα συμβολικό βήμα καταγγελίας για τη φίμωση της ΝΑΣΥ από τα μέσα ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Γ. Ρόκος, αναφέρθηκε σε αυτούς που εκβιάζουν, προκαλούν και υπόσχονται θέσεις εργασίας, υπογραμμίζοντας ότι είναι καταδικασμένοι στη συνείδηση του λαού. Θύμισε πως στο νομό υπάρχουν 130.000 άνεργοι, κυρίως νέοι, που όμως δεν μπορούν να χωρέσουν στο παζάρι των 100 ή 1.000 θέσεων που μοιράζουν οι κυβερνητικοί, διοικητικοί και οικονομικοί παράγοντες, βγάζοντας στο παζάρι το δικαίωμά τους για δουλιά.

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση των εκλεκτών του δικομματισμού για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, ο Γ. Ρόκος ξεκαθάρισε: «Δεν μπήκαμε στη λογική της προσωπικής αντιπαράθεσης, όπως έκαναν οι εκπρόσωποι των δυο μεγάλων κομμάτων, θέλοντας να αποκρύψουν τη γύμνια τους από πολιτικές θέσεις και απόψεις. Εμείς καταθέσαμε τις θέσεις μας για την Αυτοδιοίκηση και το νομό, για την ανάγκη αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών. Παρά τον αποκλεισμό από τα κεντρικά ΜΜΕ, ήρθαμε σ' επαφή με τους πολίτες, του κέντρου και της υπαίθρου. Και σήμερα, διεκδικούμε επάξια να βρεθούμε στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Για μια Νομαρχία αγωνιστική, διεκδικητική, υπερασπιστή των κατακτήσεων και των λαϊκών συμφερόντων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ