Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μια ακόμη επιβεβαίωση

«Με φόντο τη συνεχιζόμενη ρευστότητα των διεθνών αγορών κι έχοντας πάρει μια "ανάσα" από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών, η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να δώσει τη μάχη της επιτάχυνσης του Γ' ΚΠΣ και της προώθησης των αποκρατικοποιήσεων.

Το μεγάλο στοίχημα της οικονομικής πολιτικής εμπεριέχεται στο αναθεωρημένο πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης που θα υποβληθεί από την ελληνική κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη...».

Αυτά γράφει η χτεσινή «Καθημερινή» και τα σημειώνουμε, επειδή αποτελούν μια ακόμη επιβεβαίωση των όσων έλεγε και λέει το ΚΚΕ, σχετικά με τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και, ιδιαίτερα, με την επιτακτική ανάγκη της καταδίκης των αντιλαϊκών πολιτικών της κυβέρνησης και του δικομματικού νεοφιλελευθερισμού γενικότερα, όπως και της αποφασιστικής ενίσχυσης των ενωτικών αγωνιστικών συνδυασμών. Επειδή, φανερώνουν τη σημασία και τη δύναμη της λαϊκής ψήφου, η οποία μπορεί να δίνει ή να μη δίνει «ανάσα» στην κυβέρνηση και τις αντεργατικές πολιτικές της. Και μπορεί, βέβαια, ο πρώτος γύρος να τέλειωσε, αλλά υπάρχει ο δεύτερος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ