Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στήριξη σε Κόλλια

Εξελίξεις δρομολόγησε η επιστροφή του προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη στην Ελλάδα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, έπιασε αμέσως δουλιά για όσα απασχολούν τον σύλλογο, με πρώτη προτεραιότητα την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Μάλιστα, έδωσε το στίγμα για τις περαιτέρω κινήσεις των πρωταθλητών ενώ παράλληλα έκλεισε, προσωρινά, το κεφάλαιο προπονητολογίας που είχε ανοίξει τις τελευταίες μέρες με την απόλυση του Τάκη Λεμονή από τον πάγκο του συλλόγου.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός που επισήμανε τη στήριξη της διοίκησης προς το πρόσωπο του νέου τεχνικού Γιάννη Κόλλια, ενώ ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να παραμείνουν στο πλευρό του προκειμένου να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η απόλυση του Λεμονή, δεν ήταν προγραμματισμένη αλλά αναγκαία. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκε με τον προπονητή κ. Γιάννη Κόλλια και συζήτησαν τα θέματα της ομάδας. Η αλλαγή που αιφνιδίασε μεγάλη μερίδα των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά αναγκαία λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν στην ομάδα και έπρεπε να αντιμετωπιστούν άμεσα. Ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έκρινε ότι στην παρούσα κρίσιμη φάση, η επιλογή του κ. Κόλλια είναι η πιο ενδεδειγμένη και δηλώνει ότι θα συνεχίσει - όπως εξάλλου πρέπει να κάνουν όλοι οι Ολυμπιακοί - να στηρίζει την ομάδα και να επιζητά την πρόοδό της. Σε σύντομη ομιλία στους παίκτες, τους ζήτησε να ανταποκριθούν στις μεγάλες προσδοκίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με πειθαρχία, δύναμη και επαγγελματισμό».

Μετά την ανακοίνωση αυτή, όπως δείχνουν όλα, το... νερό μπαίνει στο αυλάκι. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τα επόμενα παιχνίδια τους με Μάντσεστερ, την επόμενη Τετάρτη, τον ΠΑΟΚ και τη Λεβερκούζεν. Ηδη αναμένεται να ασκηθεί έφεση στην ΟΥΕΦΑ για την απόφαση της επιβολής τιμωρίας στον Ζε Ελίας, που ως γνωστόν θα απουσιάσει για τρεις αγώνες, προσπαθώντας έτσι να αγωνιστεί τουλάχιστον στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων απέναντι στη Μακάμπι, στη Ριζούπολη. Τέλος, οι διοικούντες της ΠΑΕ προσπαθούν να βρουν τρόπο προκειμένου να σπάσουν το συμβόλαιο του Μπερμούντες καθώς παραμένει εκτός πλάνων του Γιάννη Κόλλια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ