Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Βουτιά» στα βαθιά

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουν αρχίσει ακόμα οι επίσημες υποχρεώσεις, όμως Εθνικός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται από σήμερα να κάνουν βουτιά στα... βαθιά αφού θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λεν Τρόφι. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην Κροατία σήμερα για την πρεμιέρα των αγώνων τους, ενώ ο Εθνικός φιλοξενεί στο κολυμβητήρια στα Βοτσαλάκια της Πειραϊκής τους αγώνες του Β` προκριματικού ομίλου. Στόχος βέβαια και των δυο ελληνικών ομάδων είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Μονόδρομος η νίκη

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό, στην προσπάθειά του να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «πράσινοι» αγωνίζονται στον Γ' προκριματικό όμιλο, που διεξάγεται στη Ριέκα και πρώτος αντίπαλός του, σήμερα είναι η Κόμοντορ Βάρνα από τη Βουλγαρία (21.00). Με δεδομένη τη δυναμικότητα των Κροατών που είναι και οι οικοδεσπότες, γίνεται αντιληπτό ότι ο σημερινός αγώνας με τους Βούλγαρος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον Παναθηναϊκό. Με νίκη ανοίγει την πόρτα της πρόκρισης αφού εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα του δώσει μια εκ των δυο θέσεων του ομίλου. Και αυτό γιατί ακόμα και εάν χάσουν από τους Κροάτες έχουν ακόμη μια ευκαιρία αν οι γηπεδούχοι (όπως είναι το πιθανότερο) νικήσουν τους Βούλγαρους στο τελευταίο παιχνίδι. Ο Ομηρος Πολυχρονόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα στηριχτεί στους Λυκούδη, Παπανδρέου, Δάνδολο, Τρελλόπουλο, Πάτρα, Μπουλουγουρά, Δήμου Μ., Κουνάδη, Στρατάκη Μ., Στρατάκη Γ., Τσόκα, Σακέλλη και Μπόσνιτς.

Φαβορί ο Εθνικός

Κάτι το γεγονός ότι οι αγώνες γίνονται στην έδρα του, κάτι η χαμηλή δυναμικότητα των αντιπάλων και ο Εθνικός φαντάζει το πρώτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον Β` προκριματικό όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο της Πειραϊκής. Οι «κυανόλευκοι» μπαίνουν στη μάχη αύριο αντιμετωπίζοντας τους Πορτογάλους και λογικά δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης, καθώς τόσο η γαλλική Στρασμπούρ, όσο και η πορτογαλική Φλούβιαλ Πορτουένσε δεν αποτελούν αντιπάλους που μπορούν να φοβίσουν την ελληνική ομάδα..

Ο Ντράγκαν Ματουτίνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής: Βολτυράκη, Κόχειλα Νικ., Βλοντάκη, Κοκκινάκη, Κόχειλα Γ., Στελλάτο, Μπλάνη, Χατζηκυριακάκη, Κεχαγιά, Λοράντο, Στεργιόπουλο, Γαβαλά, Θεοδοσίου, Γαρίφαλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ