Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Εφ' όλης της ύλης

Για όλους και για όλα μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή, Ιβαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, στάθηκε κυρίως στον αποκλεισμό από την Ανόρθωση στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για όσα ταλαιπωρούν το σύλλογο.

Για τον αποκλεισμό, ο Γιοβάνοβιτς τόνισε πως ήταν οδυνηρός για όλους, όχι μόνο για τον ίδιο. «Ο αποκλεισμός του Ηρακλή ήταν οδυνηρός για μένα, τους παίκτες, την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δικαιολογημένα, προκάλεσε τις αντιδράσεις των φιλάθλων και του Τύπου. Οι μέρες που πέρασαν ήταν δύσκολες για μένα και τους ποδοσφαιριστές», ενώ για τα όσα επακολούθησαν μέσα στους «κυανόλευκους» είπε: «Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο δε θα άλλαζα την απόφασή μου για τον Μίετσελ. Θεωρώ υποχρέωση κάθε επαγγελματία να συμπεριφέρεται επαγγελματικά, ιδιαίτερα τις μέρες του παιχνιδιού. Οταν υπάρχουν κάποια παραπτώματα στις προπονήσεις, υπάρχει χρόνος να διορθωθούν. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να τον αφήσω εκτός». Οσο για τις ευθύνες του αποκλεισμού, ο Γιοβάνοβιτς τόνισε: «Υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς που ήμασταν στο γήπεδο».

Τέλος για τον Ηρακλή, ο τεχνικός της ομάδας είπε πως υπάρχει πολύ καλό υλικό και θα γίνουν τα πάντα για να επανέλθουν οι επιτυχίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ