Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩ 2004
«Δώρο» από Ιρλανδία

Ιρλανδέζικο δώρο δέχτηκε η εθνική μας ομάδα στα προκριματικά του ΕΥΡΩ 2004 αφού το στραβοπάτημα των Ουκρανών που αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία είναι ένα αποτέλεσμα που βολεύει τη χώρα μας αρκεί βέβαια οι διεθνείς μας να μην έχουν απώλειες κόντρα στους Ιρλανδούς.

Από κει και πέρα στη Μεγάλη Βρετανία σημειώθηκαν τα δυο πιο σημαντικά γεγονότα της τρίτης αγωνιστικής των προκριματικών. Η νίκη της Ουαλίας επί της Ιταλίας με 2-1, έφερε σε δύσκολη θέση τους «Ατζούρι» που συν τοις άλλοις έχουν και τη γενική κατακραυγή για τον Τραπατόνι ο οποίος δείχνει αμετανόητος.

«Στραπάτσο» όμως έπαθε και η Αγγλία που αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την αξιόμαχη ομάδα της ΠΓΔΜ και πλέον ο επόμενος αγώνας των «Λιονταριών» με την Τουρκία που προηγείται στον όμιλο, είναι οριακός. Στο στόχαστρο του αγγλικού Τύπου βρέθηκε ο τερματοφύλακας της «γηραιάς Αλβιόνας» Ντέιβιντ Σίμαν που δέχτηκε το πρώτο γκολ από απευθείας χτύπημα κόρνερ αλλά ο Σβεν Γκόραν Ερικσον κάλυψε το διεθνή παίκτη της Αρσεναλ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Μάλτα-Γαλλία 0-4. 2ος ΟΜΙΛΟΣ: Νορβηγία-Βοσνία 2-0, Λουξεμβούργο-Ρουμανία 0-7, 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Τσεχία-Λευκορωσία 2-0, Αυστρία-Ολλανδία 0-3. 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Ουγγαρία-Σαν Μαρίνο 3-0. 5ος ΟΜΙΛΟΣ: Γερμανία-Ν. Φερόες 2-1, Ισλανδία-Λιθουανία 3-0, 7ος ΟΜΙΛΟΣ: Τουρκία-Λιχνεστάιν 5-0, Αγγλία-ΠΓΔΜ 2-2, 8ος ΟΜΙΛΟΣ: Εσθονία-Βέλγιο 0-1, Βουλγαρία-Ανδόρα 2-1, 9ος ΟΜΙΛΟΣ: Ουαλία-Ιταλία 2-1, Γιουγκοσλαβία-Φινλανδία 2-0. 10ος ΟΜΙΛΟΣ: Ιρλανδία-Ελβετία 1-2, Ρωσία-Αλβανία 4-1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ