Παρασκευή 25 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ζητούν φοιτητές για εργασία δωρεάν

Συνολικά 700 φοιτητές από τα ελληνικά ανώτερα ιδρύματα όλης της χώρας θα χρειαστεί η Αθηναϊκή Ολυμπιακή Ραδιοτηλεοπτική - ΑΟΒ (σ.σ. εταιρία που έχει συσταθεί για τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη των Ολυμπιακών αγώνων με επικεφαλής τον εκλεκτό της ΔΟΕ Μ. Ρομέρο) για να δημιουργήσει μια ομάδα 3.500 επαγγελματιών της τηλεόρασης - όπως τους αποκαλεί σε σχετική της ανακοίνωση - οι οποίοι θα αναλάβουν τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Στην ουσία η ΑΟΒ αναζητά υποψήφιους εθελοντές που θα εργαστούν δωρεάν προκειμένου η εταιρία του Ρομέρο που θα αμειφθεί με εκατοντάδες δισεκατομμύρια από την τσέπη των Ελλήνων εργαζομένων, να φέρει σε πέρας το πρόγραμμα της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων. Αντίτιμο της δωρεάν εργασίας θα είναι - όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση - η επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητών, ενώ δε λείπουν οι μεγαλόστομες υποσχέσεις για μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση των εθελοντών φοιτητών. Κάτι που βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα δεδομένου ότι η συγκεκριμένη εταιρία έχει ημερομηνία λήξης.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΟΒ σημειώνει ότι έχει ξεκινήσει συνεργασία με το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών, το τμήμα Ηλεκτρονικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά, το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΑΚΜΗ» και το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ-1.

Οσοι επιλεγούν θα εκπαιδευτούν για τις θέσεις Αρχειονόμου, Βοηθού Ηχολήπτη, χειριστή Συστημάτων Θέσεων Σχολιασμού, Βοηθού Παραγωγής Γραφημάτων και Τίτλων, Συνδέσμου Επικοινωνίας, Διαχειριστή Ηλεκτρονικού Αρχείου, Σπότερ, Φροντιστή. Το Εκπαιδευτικό Ραδιοτηλεοπτικό Πρόγραμμα θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ