Κυριακή 3 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Στη Νέα Ιωνία τα σπουδαία

Δοκιμάζεται στη Ν. Ιωνία η ομάδα του Ποσειδώνα

Sportidea

Δοκιμάζεται στη Ν. Ιωνία η ομάδα του Ποσειδώνα
Η μικρή βαθμολογική διαφορά των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κάνει πιο ενδιαφέρον την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος που συνεχίζεται σήμερα. Από τα δέκα παιχνίδια που συμπληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα, η «στάση» γίνεται στην αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι Βολιώτες υποδέχονται στη Νέα Ιωνία τον πρωτοπόρο, που αναμένεται να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη, για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κορυφή. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θέλουν να πανηγυρίσουν την επικράτηση, έτσι ώστε να είναι αυτοί που θα περάσουν πρώτοι, ίσως και μόνοι τους, αναλόγως τα πιθανά στραβοπατήματα των αντιπάλων τους με τους οποίους ισοβαθμούν.

Οι ομάδες που μοιράζονται την τρίτη θέση είναι αρκετές, αλλά λίγες είναι ικανές να χάσουν βαθμούς από τους αντιπάλους τους. Πιο αναλυτικά, οι Λύκοι υποδέχονται τον Αγιο Δημήτριο. Οι Θεσσαλονικείς, μετά την ήττα τους από την Καστοριά, θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες απέναντι στους Μπραχαμιώτες που θέλουν και αυτοί το τρίποντο, για να ξεκολλήσουν από τη μέση της βαθμολογίας και τους 9 βαθμούς. Από την άλλη, ο Θρασύβουλος φιλοξενεί τα Τρίκαλα και θα επιδιώξει να μην έχει απώλειες στην έδρα του από μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στον πίνακα, αλλά επιζητεί την έκπληξη. Το Λεωνίδιο μετά την ισοπαλία με τη Μαρκό κυνηγά τη νίκη απέναντι στην Καστοριά που έχει δείξει ότι παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρει φτάνει εύκολα στη νίκη. Οσον αφορά τον δεύτερο της βαθμολογίας, Εργοτέλη, από την Κρήτη και τη νίκη του επί του Λεβαδειακού, βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ουραγό τοπική ομάδα που ...καίγεται για βαθμούς, για να ξεπεράσει τα... μείον και να μετράει κανονικά τις επιτυχίες της.

Τέλος σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους, ο Ναυπακτιακός θέλει μόνο την επικράτηση επί των Χανίων στην έδρα του, ενώ παρόμοιος είναι και ο στόχος του Αχαρναϊκού επί του Βύζα Μεγάρων, ο οποίος δείχνει πως κινείται στη μετριότητα. Ο Αγροτικός Αστέρας, μετά την πολύ καλή εκκίνηση στην κούρσα της Γ' Εθνικής, θέλει να επανέλθει στις νίκες απέναντι στη Μαρκό και ο Αγιος Νικόλαος να συνεχίσει το καλό σερί του με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Κιλκισιακό.

Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί στις 15:00.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα βλέμματα στη Φιλαδέλφεια(2003-03-02 00:00:00.0)
Ντέρμπι στο Λιτόχωρο(2003-03-02 00:00:00.0)
Στα μέτρα των ισχυρών(2003-01-26 00:00:00.0)
Προβάδισμα οι γηπεδούχοι(2001-10-19 00:00:00.0)
Ξεκαθαρίζει το... τοπίο(2000-05-27 00:00:00.0)
Εύκολο έργο οι πρωτοπόροι(2000-04-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ