Σάββατο 2 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Μια ζωή την έχουμε»

Τι είναι σημαντικότερο στη ζωή σου; Είναι ο έρωτας ή είναι η καριέρα σου; Είναι η δουλιά σου ή είναι η οικογένειά σου; Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι σου απομένει μια βδομάδα ζωής. Θα επαναπροσδιόριζες τις προτεραιότητές σου, θα άλλαζες ριζικά τις τελευταίες ώρες σου ή θα περίμενες στωικά; Ερωτήματα που δεν είχε θέσει ποτέ στον εαυτό της η Λάνι Κέριγκαν, βασική ρεπόρτερ στο πρωινό τηλεοπτικό σόου.

Η Λάνι μεγάλωσε φιλοδοξώντας να αποκτήσει την ονειρεμένη δουλιά σε ένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Σχεδίασε προσεκτικά βήμα βήμα τη ζωή της σε μια συγκεκριμένη δημόσια εικόνα που επιθυμούσε για τον εαυτό της. Φιλόδοξη, γοητευτική και σίγουρα υλίστρια η Λάνι πιστεύει ότι η ζωή της είναι ιδανική. Εχει την ιδανική δουλιά, το ιδανικό διαμέρισμα, την ιδανική γκαρνταρόμπα ακόμη και τον ιδανικό εραστή στο πρόσωπο ενός πρωταθλητή του μπέιζμπολ. Μέχρι που ο ιδανικός κόσμος της αρχίζει να καταρρέει. Οταν ένας προφήτης του... πεζοδρομίου προβλέπει ότι η ασήμαντη ζωή της θα τελειώσει σε μια βδομάδα.

Η Λάνι συνειδητοποιεί ότι ίσως της απομένουν μόνο επτά μέρες ζωής... Ελα ντε, μια ζωή την έχουμε, αφού λοιπόν την έχουμε μία και μοναδική ας τη σεβαστούμε και μην πάμε να δούμε την εμπορική φαμφάρα που βγάζει το γέλιο με το ζόρι και προσπαθεί να μας πείσει ότι η ζωή αξίζει μόνο όταν είναι αγχωμένη και βίαιη.

Ο μόνος λόγος για να το δείτε είναι μόνο αν σας αρέσει η Αντζελίνα Τζολί ως γυναίκα και αυτή τη φορά ξανθιά.

«Life or Something Like it» Αμερικανική κωμωδία παραγωγής 2002. Σκηνοθεσία: Στίβεν Χέρεκ. Με τους: Αντζελίνα Τζολί, Εντουαρντ Μπερνς, Τόνι Σαλούμπ, Κρίστιαν Κέιν, Τζέιμς Γκιάμον, Μελίσα Ερίκο, Σιοκάρντ Τσάνινγκ, Λιου Θόρνχιλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ