Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα

Ανακοινώθηκε από το ΑΣΕΠ το πρόγραμμα των εξετάσεων του γραπτού διαγωνισμού των εκπαιδευτικών που θα διεξαχθεί στις 30 Νοέμβρη και 1 Δεκέμβρη 2002. Οι υποψήφιοι των κλάδων ΠΕ 60 Νηπιαγωγών, ΠΕ 05 Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ 06 Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ 07 Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ 19 Πληροφορικής Πτυχιούχων ΑΕΙ, ΠΕ 20 Πληροφορικής Πτυχιούχων ΤΕΙ θα εξεταστούν το Σάββατο 30 Νοέμβρη2002.

Για τους κλάδους ΠΕ 70 Δασκάλων, ΠΕ 08 Καλλιτεχνικών Μαθημάτων και ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής, η εξέταση θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Δεκέμβρη 2002.

Η εξέταση για κάθε κλάδο θα διαρκέσει μία μόνο ημέρα. Το πρωί, με έναρξη την 08.00 ώρα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην πρώτη θεματική ενότητα «Γνωστικό Αντικείμενο» του κλάδου τους και το απόγευμα με έναρξη την 15.00 ώρα, στη δεύτερη θεματική ενότητα «Διδακτική μεθοδολογία-Παιδαγωγικά θέματα». Η διάρκεια της εξέτασης για κάθε θεματική ενότητα είναι τέσσερις (4) ώρες.

Χτες, το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε και τις πόλεις στις οποίες θα εξεταστούν οι υποψήφιοι του κάθε κλάδου σύμφωνα με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση την οποία δήλωσαν στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να εξεταστούν. Για εξεταστικά κέντρα και την κατανομή των υποψηφίων σε αυτά, το ΑΣΕΠ θα εκδώσει νεότερη ανακοίνωση που θα αναρτηθεί σε όλες τις Νομαρχίες της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ