Τρίτη 10 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΡΜΑΣΤΟΛΑΔΑΔΕΣ
Ψηφίζουν από σήμερα για πιο ισχυρό σωματείο

Ανοίγουν σήμερα στις 10 το πρωί οι κάλπες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στη ναυτεργατική Ενωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ». Η νίκη των ταξικών δυνάμεων του συνδυασμού του Ενωτικού Αγωνιστικού Συνδυασμού (ΕΑΣ) πρέπει να θεωρείται προδιαγεγραμμένη. Οι θερμαστολαδάδες εδώ και χρόνια έχουν αποφασίσει να διαφυλάξουν σαν κόρη οφθαλμού αυτό το ταξικό αγωνιστικό μετερίζι, μήνυμα που έχουν λάβει κυβέρνηση, εφοπλιστές και οι μηχανισμοί τους στο ναυτεργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Τώρα το καθήκον των θερμαστολαδάδων είναι, με τη μαζική τους συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο αγωνιστικό τους σωματείο, για να γράψει μαζί με την ΠΕΜΕΝ και νέες λαμπρές σελίδες αγώνων όπως αυτές που καταγράφτηκαν με τις μεγάλες απεργίες των ναυτεργατών στις 3 και 18 του περασμένου Απρίλη, στις 29 Μάη και στις 18 μέχρι τις 21 Ιούνη.

Ο ΕΑΣ, με επιστολή που έχει εκδώσει, στέλνει θερμό αγωνιστικό μήνυμα προς τους θερμαστολαδάδες και τους καλεί να πάρουν μέρος μαζικά στις εκλογές, γιατί η υπόθεση της ισχυροποίησης αυτού του σωματείου είναι υπόθεση όλων, είναι εγγύηση για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων τους, είναι προϋπόθεση για τη συνέχιση αυτής της αγωνιστικής πορείας, που έχει καταγράψει ιστορικές στιγμές και θετικά αποτελέσματα.

Οι εκλογές θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του Απρίλη. Οι ναυτεργάτες του κατώτερου πληρώματος του μηχανοστασίου θα μπορούν να ψηφίζουν καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ