Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΗΦΙΣΙΑ
Κατά 24% αυξάνονται τα δημοτικά τέλη

Κατά 24% αύξησε τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού η Δημοτική Αρχή Κηφισιάς. Η απόφαση αυτή συνοδεύτηκε και από υπέρογκες αυξήσεις, που φτάνουν μέχρι και το 300%, για την αγορά τάφων ή άλλων χρήσεων στα νεκροταφεία.

Με τον τρόπο αυτό, η παράταξη της ΝΔ, που έχει τη διοίκηση του Δήμου και κέρδισε εκ νέου τις εκλογές με επικεφαλής τον Ν. Χιωτάκη, θεωρεί προφανώς ότι θα αποκτήσουν οι δημότες την «Κηφισιά που τους αξίζει», όπως ήταν το όνομα του συνδυασμού. «Η απόφαση αυτή είναι αναμενόμενη και υπηρετεί την αντίληψη της ανταποδοτικότητας που λειτουργεί σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η «Αγωνιστική Συσπείρωση Κηφισιάς».

Στην ίδια ανακοίνωση, η παράταξη μάς πληροφορεί για την οικονομική κατάσταση του δήμου, την οποία θα πληρώσουν οι δημότες και οι εργαζόμενοι σ' αυτόν. «Σήμερα, οι δημότες καλούνται να πληρώσουν το λογαριασμό σε ένα ταμείο, που όλως περιέργως προέκυψε άδειο, σε βαθμό που να αδυνατεί να αντιμετωπίσει ακόμα και τη μισθοδοσία των εργαζομένων», σημειώνει η «Αγωνιστική Συσπείρωση». Και υπενθυμίζει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται μαχητικά και με όρους κινήματος, ενάντια στην αντίληψη που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση μοχλό για την επιβολή μιας αντιλαϊκής πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ