Σάββατο 21 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γιορτινές προσκλήσεις

Η Θεοδοσία Στίγκα
Η Θεοδοσία Στίγκα
«Καλήν ημέραν άρχοντες, αν είναι ορισμός σας» και οι Δήμοι Αθηναίων και Αμαρουσίου οργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις. Ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι, συναυλίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις συνθέτουν την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.

Συγκεκριμένα, στην πλατεία Συντάγματος στις 25 του Δεκέμβρη μπορείτε να δείτε: «Νεφέλες, Πλούτος, Ειρήνη»: Η αριστοφανική τριλογία σε μία θεατρική παιδική παράσταση (11πμ). Καραμελοπαρέα: Ενα καλωσόρισμα από τον Αϊ Βασίλη και ένα γιορταστικό παιδικό χριστουγεννιάτικο πολυθέαμα (12μμ). Παιδικό γιορταστικό μουσικό πρόγραμμα (2μμ). Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο από τους: Γ. Βεντουζά, την Ονειρική Κομπανία κ.ά., (4.30μμ). Συναυλία της Big Band του Δήμου Αθηναίων (6μμ). Λατινοαμερικάνικη συναυλία με το συγκρότημα Inca (7.30μμ). Χριστούγεννα με τους Idols: Συμμετέχουν οι: Β. Κωνσταντινίδης, Ε. Πρεβενά, Π. Δέρβος, Α. Κωνσταντινίδης κ.ά. (9μμ). Στις 26 του Δεκέμβρη: Το Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι των Κλόουν (11.30πμ). Κάλαντα και τραγούδια απ' όλο τον κόσμο (1.30μμ). Δρώμενα του Δωδεκαήμερου: Αναβίωση εθίμων από περιοχές της πατρίδας μας μέσα από τα βάθη των αιώνων. Παρουσιάζονται από το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι» (5μμ). Συναυλία Ελληνικής Μουσικής από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων. Τραγουδούν οι: Θεοδοσία Στίγκα, Νάντια Καραγιάννη, Κώστας Μάντζιος, Νίκος Καραγιάννης. Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Χρήστου Χαλκιά (6.30μμ). Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου, «Ο Πάνας» (8μμ).

Από τις γιορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου σημειώνουμε: Η Φιλαρμονική του Ωδείου του Πνευματικού Κέντρου παίζει γιορταστικές μελωδίες στους πεζοδρόμους του Εμπορικού Κέντρου (22/12, 31/12). Στις 28/12 οι «Αϊ Βασίληδες» τραγουδούν στο κέντρο της πόλης.


Ο Κώστας Μάντζιος
Ο Κώστας Μάντζιος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ