Παρασκευή 3 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Τα παιδιά του Πειραιά...

«Πειραϊκή» υπόθεση αποτελεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού οι δυο συμπολίτες, Ολυμπιακός και Εθνικός, πήραν την πρόκριση από τους ημιτελικούς. Ετσι σήμερα στο κολυμβητήριο της Νίκαιας (20.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο για τη φετινή χρονιά

O Εθνικός ήταν αυτός που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε στον πρώτο ημιτελικό την κάτοχο του τροπαίου Βουλιαγμένη νικώντας τη στην παράταση με 13-12, αφού η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 12-12. Ενα γκολ του Στεργιόπουλου ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες. Τα εννιάλεπτα: 3-4, 4-2, 3-4, 2-2, παράταση 1-0. Σκόρερ:Εθνικός - Καλακόνας 5, Χάμπερτ 3, Κοκκινάκης 3, Στελάτος, Στεργιόπουλος. Βουλιαγμένη - Αφρουδάκης 5, Σάντα 4, Μαυρωτάς, Μουριάδης, Μάζης.

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε όμως και στο δεύτερο ημιτελικό, όπου η Χίος κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Τέττερη που ισοφάρισε σε 8-8. Ο Ψύχος με ένα εξίσου εντυπωσιακό γκολ ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τον τελικό στον Ολυμπιακό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ