Τρίτη 21 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Αποτυχημένο ξεκίνημα

Δυσάρεστες εκπλήξεις περιλάμβανε η ευρωπαϊκή περιπέτεια για τρεις ελληνικές ομάδες, που αγωνίστηκαν σε ισάριθμες διοργανώσεις της «γηραιάς ηπείρου», χωρίς καμία να καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης. Τόσο ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Καπ, όσο και ο συμπολίτης του Εθνικός στο ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ, γνώρισαν την ήττα, ενώ η Βουλιαγμένη αναδείχτηκε ισόπαλη σε παιχνίδι για το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές «ερυθρόλευκοι» απέτυχαν να ανοίξουν νικηφόρα τους αγώνες τους για τον «κόκκινο» όμιλο του Τσάμπιονς Καπ, αφού ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Μλάντοστ με 9-6. Η ελληνική ομάδα, αν και αρχικά αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3 γκολ, ισοφάρισε σε 5-5 και έδειξε να μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδια. Κάποια, όμως, λάθη ιδιαίτερα στην άμυνα αποτέλεσαν τροχοπέδη στα σχέδιά της για νίκη. Τα εφτάλεπτα ήταν: 1-1, 4-2, 2-2, 2-1. Ο άλλος αγώνας του ομίλου ήταν Νις - Χόνβεντ 7-10.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τη Βουλιαγμένη στη ρεβάνς της Νάπολι μετά την ισοπαλία 7-7 που παραχώρησε στην Ποζίλιπο. Οι «μπέμπηδες», που φάνηκαν πολύ πιο αγχωμένοι του αναμενομένου, κατάφεραν να διατηρήσουν κάποιες ελπίδες πρόκρισης. Μάλιστα, ας σημειωθεί ότι έστω και εάν δε νίκησε η Βουλιαγμένη έσπασε τη δυσμενή παράδοση γι' αυτήν κόντρα στην ιταλική ομάδα όπου έχανε συνεχώς. Τα εφτάλεπτα ήταν: 3-2, 0-0, 1-3, 3-2.

Με το ένα πόδι εκτός ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ βρίσκεται ο Εθνικός, μετά την εντός έδρας ήττα από την Πριμορατς Κοτόρ με 8-7. Οι «κυανόλευκοι» αιφνιδιάστηκαν και γρήγορα βρέθηκαν πίσω στο σκορ (4-0) και όταν συνήλθαν δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν τα διαγραφόμενα.

  • Η εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Ηρακλή με 9-7 στο ντέρμπι των ουραγών ήταν το σπουδαιότερο γεγονός της λειψής 15ης αγωνιστικής που διεξήχθη το Σάββατο. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Π. Φαλήρου με 12-11, ενώ εύκολο έργο είχε η Χίος που νίκησε τον ΠΑΟΚ με 9-4.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ