Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σήμερα η συνάντηση Σημίτη - Αγγελοπούλου

Προσπάθεια ώστε να πείσει ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται να περιορίσει τις... σπατάλες, κατέβαλε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Πρωτόπαπας, την ίδια στιγμή που το κυβερνητικό επιτελείο μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή έχουν φορτώσει ένα δυσβάσταχτο Ολυμπιακό κόστος στις πλάτες των Ελλήνων εργαζομένων.

«Πρέπει να υπάρξει περιορισμός του κόστους σε κάποια προϋπολογισθέντα, λογικά επίπεδα, να υπάρξει ένας έλεγχος και μια παρακολούθηση της εξέλιξης του προϋπολογισμού, των έργων και των γενικότερων δραστηριοτήτων που συνδέονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο υπουργός Τύπου. Επανέλαβε ότι η Ομάδα Παρακολούθησης Εργου θα ελέγχει τον προϋπολογισμό της «Αθήνα 2004» και σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις κυβέρνησης και «Αθήνα 2004».

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να γίνει η συνάντηση Κ. Σημίτη - Γ. Αγγελοπούλου, όπου θα συζητηθεί το θέμα του ελέγχου του προϋπολογισμού της «Αθήνα 2004», καθώς και το θέμα της «μαύρης τρύπας» των 255 δισ. δρχ. των Ολυμπιακών προσαρμογών. Ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, είτε χρεωθεί στον προϋπολογισμό της «Αθήνα 2004» είτε στον κρατικό προϋπολογισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ