Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Καραμίχας... σπίκινγκ

Θα πρέπει να τρόμαξε... ο επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ από τα όσα του ...είπε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζ. Καραμίχας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε με την COPA - COGECA.

Χτες, ο «φοροεισπράκτορας ΟΣΔΕ» έβγαλε μια ανακοίνωση δημιουργίας εντυπώσεων, για να δικαιολογήσει προφανώς την ύπαρξή του και το μισθό του. Αν και βασικά φαίνεται πως το έκανε για να υπενθυμίσει την πολιτική υποτέλειά του στην κυβέρνηση και στα κέντρα εξουσίας που μεθοδεύουν μια σειρά ολέθριων μέτρων σε βάρος των μικρομεσαίων αγροτών, στο όνομα των διαπραγματεύσεων του ΠΟΕ και της μεταρρύθμισης της ΚΑΠ. Και τι ανακοίνωσε χτες ο Καραμίχας; Οτι δήλωσε πως πρέπει να ενταχτούν και τα μεσογειακά προϊόντα στις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μεταρρύθμιση της ΚΑΠ. Γιατί διαφορετικά θα μείνουν πιο εκτεθειμένα να θυσιαστούν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του ΠΟΕ.

Κι όμως ο Καραμίχας είναι αυτός που μόλις πήρε την προεδρία της ΠΑΣΕΓΕΣ δήλωνε ένθερμος υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης και της πολιτικής της ΕΕ; Τώρα ποια «ρετσινιά» θέλει να «ξύσει» από πάνω του, μέσω τις χτεσινής ανακοίνωσής του;...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ