Κυριακή 9 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Στα εύκολα οι πρωτοπόροι

Τους τρεις βαθμούς αναμένεται να πάρει σήμερα ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων

Sportidea

Τους τρεις βαθμούς αναμένεται να πάρει σήμερα ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων
Σχετικά εύκολο είναι το έργο των πρωτοπόρων της Γ' Εθνικής στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι πρώτοι οκτώ καλούνται να πάρουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν τη συνέχεια της κούρσας ακόμα πιο αγωνιώδη και πιο συναρπαστική, καθώς όλοι σχεδόν είναι σε θέση να διεκδικήσουν τη μία θέση που οδηγεί στη Β' Εθνική. Ηδη, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων έχει θέσει τις βάσεις για την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα, καθώς είναι ιδιαίτερα μεγάλη η διαφορά του από τους διώκτες του και σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις του δύσκολα μπορεί να χάσει βαθμούς μέχρι το τέλος της περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοικοι του... ρετιρέ, φιλοξενούνται από τους Λύκους στο Καλοχώρι. Οι γηπεδούχοι, αν και είχαν μπει στο κυνήγι της 2ης θέσης, έχασαν έδαφος και τώρα προσπαθούν να κάνουν την επαναφορά. Παράλληλα, θα προσπαθήσουν να μην κάνουν τη δεύτερη εντός έδρας ήττα τους, κάτι που όμως φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία και να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα κρατήσουν τη διαφορά ανέπαφη.

Ακόμα πιο εύκολη αναμένεται να είναι η αποστολή του Λεβαδειακού στη Ναύπακτο. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μη χάσουν βαθμούς από τους ουραγούς και να παραμείνουν στο σίριαλ της 2ης θέσης που ήδη κατέχουν. Αντίθετα, οι παίκτες του τοπικού Αστέρα, βλέπουν πολύ δύσκολο να μπορέσουν να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση και να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στο στάδιο Αχαρνών ο Εργοτέλης, που φιγουράρει στην 3η θέση, αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα και ευελπιστεί να είναι νικητής έτσι ώστε να παραμείνει στη θέση του. Αντίθετα, ο Αχαρναϊκός από την 12η θέση και σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις του, δεν αναμένεται να κάνει την έκπληξη και μέχρι το τέλος της περιόδου θα προσπαθήσει απλώς να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς προκειμένου να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οι υπόλοιποι της πρώτης οκτάδας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. Η Νίκη Βόλου, που δείχνει να συνέρχεται, αντιμετωπίζει τα Χανιά, ο Θρασύβουλος υποδέχεται τον Βύζα Μεγάρων, ενώ ο Αγιος Δημήτριος φιλοξενείται από το Λεωνίδιο και ο Κιλκισιακός θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στη Μαρκό. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι: Λάρισα - Εθνικός, Αγροτικός Αστέρας - Καστοριά και Αγ. Νικόλαος - Τρίκαλα. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 15:00.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η ευρωπαϊκή κόντρα και η Βραζιλία (2018-06-22 00:00:00.0)
Πολλά ανοιχτά μέτωπα (2002-03-24 00:00:00.0)
Η αδρεναλίνη στα ύψη (2002-03-03 00:00:00.0)
Δυσκολιών... συνέχεια (2001-11-23 00:00:00.0)
Τελευταία και... φαρμακερή (2000-06-02 00:00:00.0)
Στα μέτρα των ισχυρών (1997-09-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ