Δευτέρα 24 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α΄ ΕΘΝΙΚΗ
Σε αντιπολεμικό κλίμα

Διαμαρτυρία των φιλάθλων στα γήπεδα κατά των βομβαρδισμών των ιμπεριαλιστών ενάντια στο Ιράκ

Από τη διαμαρτυρία κατά του πολέμου, στην Τούμπα

Sportidea

Από τη διαμαρτυρία κατά του πολέμου, στην Τούμπα
Σε αντιπολεμικό πνεύμα κινήθηκε η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής. Ο απλός φίλαθλος γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στο Ιράκ και με τον δικό του τρόπο διαδήλωσε τα αισθήματά του για το δοκιμαζόμενο λαό της ασιατικής χώρας. Αρχής γενομένης από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στην Τούμπα, κατά τον οποίο είχαμε μια πολύ όμορφη εικόνα, όπου μικρά παιδιά και ανάπηροι μαζί με τις δυο ομάδες πριν την έναρξη του ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έδωσαν το δικό τους συμβολικό στίγμα κατά των ιμπεριαλιστών και του βάναυσου πολέμου.

Ανάλογες ενέργειες κατά των φονιάδων των λαών, Αμερικανών, είχαμε χτες σε δυο ακόμη γήπεδα με πανό κατά της θηριωδίας στο Ιράκ. Ηταν σε αυτό των Ιωαννίνων στη συνάντηση Γιάννενα-ΠΑΟ αλλά και στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Καλλιθέα.

Οσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα ο πρωτοπόρος ΠΑΟ έχασε δυο πολύτιμους πόντους στα Γιάννενα αφού κόλλησε στο μηδέν. Μάλιστα, αν μια ομάδα αδικείται από το αποτέλεσμα είναι ο ΠΑΣ, που έχασε πέναλτι με τον Κυπαρίσση.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος αφού πλησίασε στον πόντο τους «πράσινους», αν και βρήκε μεγάλη αντίσταση από τον Αρη στο ουδέτερο γήπεδο του Πύργου. Βρήκε τελικά τη λύτρωση από τα 11 βήματα χάρη σε ένα εύστοχο πέναλτι του Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς.

Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας βρήκε νικήτρια στην εκπνοή την ΑΕΚ με «εκτελεστή» έναν παλιό παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Ναλιτζή.

Ο Πανιώνιος για μια ακόμη Κυριακή έδειξε τα ...δόντια του. Το συγκρότημα του Μπουμπένκο δεν είχε κανένα πρόβλημα ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλλιθέας και να είναι σταθερά όχι μόνο σε έξοδο στο ΟΥΕΦΑ αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον Κορυδαλλό ο Ηρακλής ...ανάστησε, όσον αφορά στις νίκες, την Προοδευτική, που επιτέλους πρόσθεσε ύστερα από πολύ καιρό τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της και ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή της. Σίγουρα το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα αξίζει για ...Οσκαρ αφού σημειώθηκε από 50 μέτρα!

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ακράτητος του Ντουμίτριου Ντουμιτρίου, που στην επανάληψη με ένα γκολ του Ραζανάουσκας πήρε κεφάλι από τον Ιωνικό, ο οποίος τώρα είναι σε δεινή θέση.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στη λευκή ισοπαλία του Αιγάλεω το «Σίτι» και η Σκόντα Ξάνθη.

Τέλος, στην Πάτρα ο ΟΦΗ δε δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις πόντους από την καταδικασμένη Παναχαϊκή, που πλέον κάνει αγγαρεία στο πρωτάθλημα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς οι «κιτρινόμαυροι» (2024-01-11 00:00:00.0)
Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (2021-04-09 00:00:00.0)
Η ανατροπή του ΠΑΟ και τα φαβορί (2020-01-16 00:00:00.0)
Δυναμικό «ποδαρικό» για τα φαβορί (2018-01-09 00:00:00.0)
Τα 'φερε...τούμπα ο ΠΑΟΚ (2012-05-03 00:00:00.0)
Α' ΕΘΝΙΚΗ (2005-10-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ