Τρίτη 15 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2003
Για την οργάνωση του ταξικού γιορτασμού

Για την οργάνωση της απεργίας της Πρωτομαγιάς έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω συσκέψεις:

Για σήμερα Τρίτη στο Βόλο στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο και στην Κόρινθο στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κορίνθου. Αύριο Τετάρτη στη Χίο στις 7 μ.μ. στο Σύλλογο Δασκάλων και την Πέμπτη, στο Λασίθι στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο και στα Χανιά στις 8.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Σε έναν πρώτο αριθμό Πρωτομαγιάτικων εκδηλώσεων στους χώρους εργασίας που θα γίνουν με ταυτόχρονη στάση εργασίας την πρώτη ώρα της βάρδιας κατέληξαν σε κοινή τους συνεδρίαση η διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας με τους προέδρους των Παραρτημάτων. Συγκεκριμένα εκδηλώσεις θα γίνουν:

Δευτέρα 21/4 Σκοπευτήριο Μαρκοπούλου, Τρίτη 22/4 ΜΕΤΡΟ Αγ. Σάββα, εργοτάξιο Κύμης, προαστιακός σιδηρόδρομος ΕΡΓΟΣΕ, Τετάρτη 23/4 ΜΕΤΡΟ Ηλιούπολης, πρώην αεροδρόμιο ΟΑ - J&P Ελληνικό, παραλιακή στο Φάληρο. Την Τρίτη 29/4 στο έργο «Μαραθώνια διαδρομή» στη Ραφήνα, στους δημοσιογραφικούς ξενώνες στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και στο Κόμβο Χαλανδρίου, Τετάρτη 30/4 στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου, στο Ολυμπιακό Χωριό, στο Δημοσιογραφικό Χωριό και στο χώρο του ΤΕΝΙΣ στο Μαρούσι και στη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ