Κυριακή 20 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα σε Περιστέρι, Κασσάνδρα

Εκεί θα δοκιμαστούν Χαλκηδόνα και Καλαμαριά αντίστοιχα. Πιο εύκολο το έργο του Πανηλειακού

Δύσκολο έργο έχει ο Πανσερραϊκός στον Πύργο

Sportidea

Δύσκολο έργο έχει ο Πανσερραϊκός στον Πύργο
Ο ένας από τους τρεις πρωτοπόρους του αμφίρροπου πρωταθλήματος της Β' εθνικής, αγωνίζεται στην έδρα του και θεωρητικά έχει ευκολότερο έργο από τους δυο υπόλοιπους.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής:

Η πρώτη του βαθμολογικού πίνακα Χαλκηδόνα θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο σε ένα συνοικιακό ντέρμπι (15.45). Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού της, Γιώργου Παράσχου: «Ο Ατρόμητος είναι μια ιστορική ομάδα στην κατηγορία. Μπορώ να πω ότι ίσως και να αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη».

Από τη μεριά του ο κόουτς του αστεριού, Βασίλης Τζαλακώστας, είπε: «Είναι μεγάλη πρόκληση για μας αυτό το ματς. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και αυτό είναι ένα ισχυρό κίνητρο να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Πιστεύω ότι και με την ενίσχυση των φιλάθλων μας θα φτάσουμε στην τελική επικράτηση. Η έλλειψη άγχους είναι σημαντική για την ομάδα μας».

Ο Πανηλειακός που ακολουθεί στον πίνακα, θα υποδεχτεί στον Πύργο τον Πανσερραϊκό (15.45). Ο κόουτς των Ηλείων, Σάκης Τσιώλης, τόνισε: «Είμαστε το λογικό φαβορί, όμως αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι σημαντική η κατάκτηση της νίκης γιατί θα μας κρατήσει ψηλά. Πάντως ο αντίπαλος δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος και σίγουρα θα αγωνιστεί δυνατά για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γερή αναμέτρηση θα γίνει στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Χαλκηδόνα

Sportidea

Γερή αναμέτρηση θα γίνει στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Χαλκηδόνα
Για τον πολύπειρο προπονητή των Σερραίων, Χρήστο Αρχοντίδη το ματς θα είναι αμφίρροπο: «Παρά τη διαφορά στη βαθμολογία, νομίζω ότι οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες. Θα γίνει ένα καλό ματς και ο καλύτερος ή ο τυχερότερος θα νικήσει».

Στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής η τρίτη της βαθμολογίας Καλαμαριά, θα δοκιμαστεί από την τοπική ομάδα (15.45).

Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Απόλλωνα «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» στους παίκτες του: «Μόνο νίκη θέλουμε στην Κασσάνδρα. Τα περιθώρια στενεύουν για μας και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι». Στην αντίπερα όχθη ο Στράτος Βουτσακέλης θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Συνοικιακή κόντρα θα έχουμε στον Ταύρο όπου ο Φωστήρας θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Αστέρα (15.45). Οι δυο μονομάχοι δεν έχουν βαθμολογικό άγχος, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ανοιχτό ματς.

Ενα ακόμη ντέρμπι αττικό θα γίνει στο Βύρωνα όπου ο Αθηναϊκός που καίγεται για τους βαθμούς της παραμονής, θα υποδεχτεί τον «αδιάφορο» Απόλλωνα (17.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Τέλος, ντέρμπι ουραγών που δίνουν τον υπέρτατο αγώνα για τη σωτηρία τους, θα γίνει στο Αίγιο όπου η αχαϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου (17.30). Οποιος χάσει... χάνεται.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Μαγνήτης» το Φάληρο (2011-10-01 00:00:00.0)
Αγωνιστική σε δύο ...δόσεις (2006-10-28 00:00:00.0)
Επικίνδυνες αποστολές (2006-10-01 00:00:00.0)
Εξοδος κινδύνου (2004-12-19 00:00:00.0)
Κρύβει παγίδες (2003-01-10 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2001-10-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ