Σάββατο 1 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Μαγνήτης» το Φάληρο

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνει αύριο το σημαντικότερο ματς της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE. Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από καλές εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και αναμένεται να γίνει μια αμφίρροπη συνάντηση. Κάτι που συμφωνούν και οι δύο προπονητές. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε: «Το ματς είναι δύσκολο, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ένας ισχυρός αντίπαλος. Εχουμε πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας και ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας, όμως αυτό πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο».

Από την μεριά του, ο κόουτς του δικεφάλου Λάντισλαβ Μπόλονι τονίζει: «Θεωρητικά φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά δεν τους φοβόμαστε αν μπορέσουμε και φέρουμε τον αγώνα στα δικά μας μέτρα. Πιστεύω ότι η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Η λαβωμένη ψυχολογικά ΑΕΚ και με ρευστό σκηνικό όσον αφορά το μέλλον του τεχνικού της Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο έχει δύσκολο έργο στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Στο Χαριλάου, ο Αρης υποδέχεται την Ξάνθη, ενώ στα Γιάννενα ο ΠΑΣ θα κοντραριστεί με την Κέρκυρα.

Στα σημερινά ματς, καλό παιχνίδι αναμένεται στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Κέρκυρα, ενώ στην Κρήτη έχουμε το τοπικό ντέρμπι ΟΦΗ - Εργοτέλη. Ρεπό έχει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Ατρόμητος - Παναιτωλικός (17.15), ΟΦΗ - Εργοτέλης (19.30). ΑΥΡΙΟ: Αρης Ξάνθη (16.00), Γιάννενα - Κέρκυρα (16.00), Πανιώνιος - ΑΕΚ (18.15), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20.30).

Τα ματς θα καλυφθούν από τη ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ