Σάββατο 1 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Νέες επιστροφές

Μια ακόμα επιστροφή από τον Σάντος. Μετά τον Γκέκα, στις επιλογές του από τους παίχτες που αγωνίζονται «εντός των τειχών», συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Κροατία (7/10) ο Αγγελος Χαριστέας. Η μη κλήση του Μήτρογλου «δεν έχει σχέση με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά είναι τεχνική απόφαση».

Ο Πορτογάλος εκλέκτορας, αναφερόμενος στην επικείμενη αναμέτρηση - από το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθούν πολλά - μεταξύ άλλων σχολίασε: «Από την κλήρωση είχαμε πει ότι αυτά τα δύο παιχνίδια θα είναι και τα πιο σημαντικά για την πρώτη θέση. Το μοναδικό αποτέλεσμα για εμάς είναι η νίκη. Δεν χρειάζεται να λέμε ότι αυτό είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο».

Την αποστολή στελεχώνουν οι Τζόρβας, Χιώτης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Χαριστέας, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Κονέ, Μάκος, Πέτσος και Βύντρα.

Από την πλευρά του ο εκλέκτορας στην Εθνική Ελπίδων, Γ. Γεωργιάδης, συγκρότησε την αποστολή για τις δύο αναμετρήσεις με Σαν Μαρίνο (6/10 εντός) και Λευκορωσία (11/10, εκτός) για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013. Την αποτελούν οι Λάμπρου (Φέγενορντ), Λοντίγκιν, Μάνταλος (Ξάνθη), Αποστολόπουλος, Στάμου, Γιάννου (ΠΑΟΚ), Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Λαγός, Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Ποτουρίδης (Ολυμπιακός), Σκόνδρας, Καραγκούνης (Ατρόμητος), Ανάκογλου, Τριανταφύλλου (Πανσερραϊκός) Βασιλόγιαννης (Απόλλωνας Λεμεσού), Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Μητρόπουλος (-), Σοϊλέδης (Δόξα Δράμας), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Βέλλιος (Εβερτον).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ