Παρασκευή 18 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκδηλώσεις
  • Εκδήλωση με θέμα «Αφιέρωμα στην εργατική Πρωτομαγιά» διοργανώνει το Παράρτημα Κυψέλης - Κ. Πατησίων - Αχαρνών του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Απρίλη, στα γραφεία του (Λέλας Καραγιάννη 14). Στην εκδήλωση θα γίνει προβολή ντοκιμαντέρ, θα υπάρχει αφιέρωμα στην εργατική εξέγερση του Σικάγου, στο εργατικό και κοινωνικό τραγούδι, αναδρομή στις ματωμένες Πρωτομαγιές και θα γίνει συζήτηση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τις σημερινές εργατικές διεκδικήσεις και το ρόλο του ταξικού κινήματος.
  • Εκδήλωση - συζήτηση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις επιπτώσεις του στην εργατική τάξη και την ανεργία, διοργανώνει το ΠΑΜΕ Εύβοιας, το Σάββατο 9 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο Μαντούδι (καφενείο Ρούμπου). Θα συμμετέχουν εκ μέρους του ΠΑΜΕ ο Θ. Κούτρας, μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και ο Γ. Αργύρης, καθώς και εκπρόσωποι του Σωματείου Ανέργων Βορειοκεντρικής Εύβοιας, των αγροτών και των επαγγελματιών της περιοχής.
  • Εκδήλωση για την Πρωτομαγιά διοργανώνει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Εύβοιας της ΚΝΕ, την Κυριακή 20/4, στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΝΕ. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, γραμματέας του ΝΣ Εύβοιας της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ