Κυριακή 20 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Από 10.000 στις 200!

Τώρα που μέσα στο ΠΑΣΟΚ άρχισαν, για δικούς τους λόγους, να τρώγονται, τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και πλευρές από τη μεγάλη απάτη που στήθηκε το 1999 σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων ανυποψίαστων πολιτών, τους οποίους οι κυβερνώντες έσυραν στο χρηματιστηριακό παιχνίδι της Σοφοκλέους. Τώρα βγαίνουν βρωμιές τους που δείχνουν ότι δε λειτουργούν μόνο ως θεραπαινίδες των κεφαλαιοκρατών, αλλά είναι και οι ίδιοι αρπαχτικά του μόχθου των εργαζομένων, που τους κατέστησαν θύματα μιας απίθανης χρηματιστηριακής απάτης, προκειμένου αυτοί οι ίδιοι να πλουτίσουν και σε προσωπικό επίπεδο.

Τις μέρες λοιπόν του '99, όταν Σημίτης και Χριστοδουλάκης θριαμβολογούσαν ότι το Χρηματιστήριο ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και καλούσαν τους εργαζόμενους να... επενδύσουν τις οικονομίες τους στο ΧΑΑ, οι αετονύχηδες του εκσυγχρονισμού δεν αγόραζαν, αλλά πουλούσαν αβέρτα μετοχές που είχαν αποκτήσει σε εξευτελιστικές τιμές.

Οπως προκύπτει από δημοσιεύματα των εφημερίδων... καλό παιχνίδι με μετοχές έκανε και ένας εκ των πλέον αυθεντικών εκπροσώπων του «εκσυγχρονισμού» και πούρος Σημιτικός, ο Μανίκας, που το 1999 πούλησε μετοχές της ΑΛΤΕΚ σε τιμές που, σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί παρά να κυμαίνονταν από 7.000 μέχρι και 10.000 δραχμές.

Οσοι βέβαια άκουσαν τους ΣημιτοΜανίκες και κράτησαν τέτοιες μετοχές στα χέρια τους, αν τις πουλήσουν σήμερα μπορούν να πάρουν το πολύ -πολύ...200 δραχμές!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ