Πέμπτη 8 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο κλήρος στον Μποροβήλο

Στον Γιώργο Μποροβήλο του Συνδέσμου Αρκαδίας έλαχε ο κλήρος να διαιτητεύσει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, από το οποίο κρίνονται πολλά συμφέροντα, με τον τίτλο του πρωταθλητή να είναι η πρόφαση ή το έλασσον... Τα όσα διακυβεύονται έχουν ήδη δημιουργήσει αρρωστημένη ατμόσφαιρα, επικίνδυνες, ανεύθυνες και προκλητικές συμπεριφορές. Δε θα μπορούσε λοιπόν αναλόγου... κάλ(λ)ους συνειδητές τακτικές να μην υπάρξουν και στη διαδικασία της κλήρωσης.

Αποκορύφωμα η τοποθέτηση του εκπροσώπου των «πρασίνων» «ο Παναθηναϊκός έχει διατυπώσει τις αντιρρήσεις του για τον Μποροβήλο και πλέον η ΚΕΔ φέρει την ευθύνη» και η απάντηση του «ερυθρόλευκου» ομολόγου του περί μη δικαιώματος ομιλίας γιατί «όλοι ξέρουμε ποια ομάδα έχει φέρει αναταραχή σε κορυφή και ουρά με τη διαιτησία»... Παρεμβάσεις αρμοδίων οργάνων με ελέγχους και ποινές (γι' αυτά και άλλα) ξεπερνούν τη σφαίρα του ουτοπισμού...

Ο Γ. Μποροβήλος, πάντως, μιλώντας στην «ΕΡΑΣΠΟΡ» ανέφερε: «Τα συγχαρητήρια πρέπει να τα πάρω για την απόδοση και όχι για την κλήρωση. Ολοι γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα. Θα πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι διοικήσεις, οι φίλαθλοι και οι διαιτητές να συμβάλουν ώστε να πάνε όλα καλά και να τελειώσει ήρεμα το παιχνίδι. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μείνω ήρεμος. Είναι απαραίτητο σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Υπάρχει η πρόθεση να συνεχίσω την καριέρα μου. Ακόμη είμαι 43 ετών. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα πράξω».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής θα σφυρίξουν: Ηρακλής - Καλλιθέα (Ευθυμιάδης), Αρης - Ιωνικός (Ταπαντζάς), ΟΦΗ - Ξάνθη (Σκουφίτσας), Παναχαϊκή - ΑΕΚ (Κεμπαρίδης), Πανιώνιος - Προοδευτική (Καρατζάς), Ακράτητος - ΠΑΣ Γιάννενα (Βασσάρας), Αιγάλεω - ΠΑΟΚ (Δαμιανός).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ