Τετάρτη 28 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Τέλος ο Μαρκαριάν

To χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε χτες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Σέρχι Μαρκαριάν και Παναθηναϊκός από χτες χώρισαν τους δρόμους σε ένα σκηνικό που μοιάζει κατά πολύ με την περσινή περίοδο. Παρά τη μικρή αισιοδοξία που είχε αρχίσει να διαφαίνεται από την Κυριακή το απόγευμα, εντούτοις χτες στη συνάντηση που είχε ο Ουρουγουανός προπονητής με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Αγγελο Φιλιππίδη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Αλλωστε, από το πρωί στην προπόνηση των παικτών στην Παιανία ο Μαρκαριάν είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δύσκολα θα συνέχιζε στην ομάδα. «Είχαμε μια συζήτηση σε καλό κλίμα και είπα στον κ. Βαρδινογιάννη ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δε θέλω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, θέλω να φύγω! Ο Παναθηναϊκός είναι ελεύθερος να ψάξει για άλλο προπονητή» δήλωσε ο Μαρκαριάν μετά το τέλος της συνάντησης με τους διοικούντες της ομάδας για να συμπληρώσει: «Το θέμα τελείωσε οριστικά. Δε θέλω να μιλήσω περισσότερο. Αφήνω μια ομάδα η οποία στη διάρκεια της σεζόν έφτασε +7 από τον πρώτο της βαθμολογίας, στο +9 από την αμέσως επόμενη από τον Παναθηναϊκό ομάδα και στον +20 από την ομάδα που τερμάτισε τέταρτη φέτος. Ξέρω ότι η αποχώρησή μου δεν είναι δικό μου λάθος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλιά μου, η ομάδα τερμάτισε ισόβαθμη με τον πρωταθλητή...».

Μάλιστα, στο τέλος των δηλώσεών του ο Ουρουγουανός προπονητής αποκάλυψε και το μεγάλο παράπονο που του έχει μείνει από τα δυο χρόνια που συνεργάστηκε με τους «πράσινους»: «Και τις δύο φορές που δούλεψα στον Παναθηναϊκό δεν κατάφερα να πάρω το πρωτάθλημα αν και είχαμε καλές πιθανότητες. Δε μου έχει ξανασυμβεί στην προπονητική μου καριέρα».

Κατά την τελευταία προπόνηση στην Παιανία ο Μαρκαριάν λίγο πριν τη συνάντηση με τους διοικούντες του Παναθηναϊκού είχε τονίσει στους παίκτες του «τριφυλλιού» ότι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα το «πρωτάθλημα χάθηκε στα Γιάννενα και όχι στη Ριζούπολη», ενώ τους έδωσε την υπόσχεση ότι του χρόνου μέσω του Ιντερνετ θα παρακολουθεί τις προσπάθειές τους από το Μοντεβίδεο που θα βρίσκεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ