Τετάρτη 11 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
Διαμαρτυρία για τα κυβερνητικά χαράτσια

Τη διαμαρτυρία του για το χαράτσωμα που επιβάλλει η κυβέρνηση στους μικρομεσαίους έκφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων κατά την επίσκεψη του υπουργού Ν. Χριστοδουλάκη, την Παρασκευή 6 Ιούνη, στην πόλη των Χανίων. Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, παραβρέθηκε και μίλησε στην πόλη - μετά από κάλεσμα του Εμποροβιομηχανικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου Χανίων - για τα μέτρα φορολογίας σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Χρυσοστόμου».

Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο και διαμαρτυρόμενοι για το ξεζούμισμα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό με το σύνθημα «Οχι στην εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να εμποδίσει τους συγκεντρωμένους να αναρτήσουν το πανό.

Στην ομιλία του ο Νίκος Χριστοδουλάκης, προσπάθησε να πείσει τους επαγγελματοβιοτέχνες ότι, τάχα, όλα γίνονται για το καλό τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι όπως ο ίδιος ομολόγησε, τα 600 δισ. από φόρους θα εξακολουθήσουν να εισπράττονται και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ