Πέμπτη 26 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ»
Ενίσχυση της απεξάρτησης

Την κατηγορηματική της αντίθεση σε κάθε συμβιβασμό με τα ναρκωτικά δηλώνει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» και καλεί το λαό της Θεσσαλονίκης να πάρει την υπόθεση του αγώνα κατά των ναρκωτικών στα χέρια του. Παράλληλα, καταγγέλλει και τη μέγιστη ευθύνη των πολιτικών δυνάμεων και των παραγόντων εκείνων που καλλιεργούν την ανάγκη διαχωρισμού των ναρκωτικών σε σκληρά και «μαλακά».

Αναδεικνύοντας το σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση προς αυτή την κατεύθυνση, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (θεραπευτικές κοινότητες) το μαζικό και λαϊκό κίνημα γενικότερα, να συμβάλλει στη δημιουργία αναχωμάτων έτσι ώστε όλο και λιγότεροι νέοι να πέφτουν στους ψεύτικους κόσμους των ναρκωτικών».

«Θέλουμε τοπικές αρχές», συνεχίζει η ανακοίνωση, «που θα ενισχύουν την απεξάρτηση των χρηστών, προβάλλοντας και στηρίζοντας το έργο των θεραπευτικών κοινοτήτων. Διεκδικώντας τη λειτουργία και οικονομική στήριξη από το κράτος τόσων θεραπευτικών μονάδων όσων είναι απαραίτητες για να καλύπτουν τη ζήτηση που υπάρχει για θεραπεία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ