Σάββατο 23 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι «θεομπαίχτες... »

Παπαγεωργίου Βασίλης

«Οι θεομπαίχτες βγήκαν παγανιά», είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης, που εξέδωσε η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, προκειμένου να καταγγείλει στους εργαζόμενους τη «βιομηχανία» ανέξοδων κι απατηλών προεκλογικών υποσχέσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με στόχο να ξεγελάσουν το λαό και να υφαρπάσουν την ψήφο του. Πράγματι, είναι να οργίζεται κανείς ακούγοντας τους «μπαγαπόντηδες» της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαγωνίζονται σε ψεύτικα τάματα, που ξεκινούν από την προσφορά νέων θέσεων εργασίας και την αύξηση μισθών και συντάξεων και φτάνουν μέχρι την καταπολέμηση της αισχοκέρδειας και της ακρίβειας, από τον ...κουλουροκυνηγό Κουλούρη.

Αυτό το όργιο «βλαχοπολιτικής», που αναμένεται να λάβει ακόμα πιο κωμικές διαστάσεις με τις ομιλίες των Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή από το «μπαλκόνι» της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, υποτιμά τη νοημοσύνη των εργαζομένων, οι οποίοι δεν μπορούν ν' ανέχονται την προκλητική κοροϊδία τους.

Και η απάντησή τους στην επιχείρηση εξευτελισμού τους, δεν μπορεί να είναι άλλη από το να γυρίσουν επιδεικτικά την πλάτη στον δικομματισμό και να ρίξουν το βάρος τους στον αγώνα για την αλλαγή των συσχετισμών δύναμης, σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, υπέρ των ριζοσπαστικών δυνάμεων, βοηθώντας στην ενίσχυση του ΚΚΕ στη Βουλή και στο λαό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ