Σάββατο 30 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
Αλεξίσφαιρος καλόγερος

Ο καλόγερος (Τσόου Γιουν - Φατ) είναι ένας δάσκαλος του Ζεν που ειδικεύεται στις πολεμικές τέχνες και αποστολή του είναι να προστατεύει έναν αρχαίο κύλινδρο με υπερφυσικές δυνάμεις. Τώρα καλείται να βρει τον διάδοχό του για την προστασία του μαγικού αντικειμένου. Η αναζήτηση αυτή θα τον οδηγήσει μέχρι την Αμερική και διάδοχός του είναι ένας γοητευτικός σκληρός νεαρός που ζει στους δρόμους. Ενώ ο καλόγερος προσπαθεί να διδάξει στον Καρ τις τεχνικές προστασίας του μαγικού αντικειμένου, το παράδοξο αυτό δίδυμο θα κληθεί να συνεργαστεί, προκειμένου να μην επιτρέψει στην εξουσία αυτή να πέσει στα χέρια ενός αδίστακτου μανιακού ο οποίος κυνηγάει το αντικείμενο και τη δύναμη που αυτό κρύβει για παραπάνω από εξήντα χρόνια.

Δύο οι λόγοι για να ξοδέψεις λεφτά και να δεις μια ταινία που λέγεται ο «Αλεξίσφαιρος καλόγερος».

α. Να έχεις βαλθεί να δεις όλες τις ταινίες με χαζοχαρούμενους τίτλους έτσι για «σπάσιμο» προς αυτούς που βλέπουν αποκλειστικά επανεκδόσεις.

β. Να είσαι νοσταλγός του καράτε και του Μπρους Λι και να ψάχνεις καινούριους τρόπους να εκτονώσεις τη βία που νιώθεις μέσα σου.

Σφαλιάρες ανατολικής κουλτούρας με αμερικάνικα πρότυπα, γέλιο δεν υπάρχει αν και ο τίτλος της ταινίας προσφέρεται να στύψεις το μυαλό σου για να βγάλεις ένα καινούριο ανέκδοτο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ