Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ιστορική πρόκριση

Τελικά το 2003 εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κατάκτηση του νταμπλ και την παρουσία τους στο μεγάλο τελικό του Challenge Cup, την Κυριακή έζησαν μία ακόμα «δυνατή» στιγμή. Το συγκρότημα του Νίκου Μάντζου, όπως αναμενόταν άλλωστε, κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία του στον όμιλο του Champions League. Η ελληνική ομάδα μετά τη νίκη επί της Γκρανίτας με 25-20, μπήκε στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Στην προσπάθεια για την πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα βρει μπροστά του την κροατική RK Ζάγκρεμπ, την ουγγρική Ζέγκεντ και τη νορβηγική Σαντεφγιόρντ.

Στο «Φιλίππειο» οι οικοδεσπότες μπήκαν μέσα στον αγώνα με πολύ προσοχή, χωρίς να έχουν μεγάλο άγχος, γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να τους στοιχίσει. Βασικό όπλο των νικητών ήταν η πολύ καλή άμυνα απέναντι στη λιθουανική ομάδα. Στην επίθεση ο εκπρόσωπος μας έκανε μερικά μικρά λάθη, που του στοίχισαν την επίτευξη κάποιων γκολ, ωστόσο αυτό που δίχως άλλο μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πλέον, σύμφωνα με τον προπονητή του Φίλιππου, ο σύλλογος πρέπει να επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ