Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πολιτική αναξιοπρέπεια Βούγια

«Οι προσπάθειες απαλλαγής της κυβέρνησης από τις πολιτικές ευθύνες της για τη μη επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος της Θεσσαλονίκης, δεν πρόκειται να ξεγελάσουν κανέναν».

Τα παραπάνω σημειώνουν με ανακοίνωσή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», με αφορμή χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία», όπου εμφανίζεται ο Σπύρος Βούγιας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δημοτικός σύμβουλος, να «αποκαλύπτει» πως πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης και μάλιστα αναδείχτηκε η σύμπλευσή τους για την εγκατάσταση μέσου σταθερής τροχιάς (ΜΕΤΡΟ - ΤΡΑΜ) στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή της η «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» ξεκαθαρίζει πως: «Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπου της παράταξής μας με τις άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως δήλωσε ο κ. Σ. Βούγιας για το ΜΕΤΡΟ και το ΤΡΑΜ. Ουδέποτε διατυπώσαμε σαν παράταξη ταυτόσημη άποψη με τον Βούγια, πολύ δε περισσότερο, δε συμπλέουμε με τις απόψεις του για τα μέτρα αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης. Η πρακτική των "αποκαλύψεων" ανύπαρκτων συναντήσεων δημιουργεί τεράστιο ηθικό και πολιτικό ζήτημα. Αναδεικνύει την πολιτική αναξιοπρέπεια, τον αμοραλισμό, τα προσωπικά συναισθήματα πολιτικής ανασφάλειας για την πολιτική επιβίωση σαν πολιτική πρακτική». Και καταλήγει τονίζοντας πως «η Δημοτική Παράταξη "ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα" διατυπώνει πάντοτε δημόσια τη θέση της απέναντι στο λαό της Θεσσαλονίκης γιατί σέβεται αυτούς που την ανέδειξαν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ