Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΕΔΔΑ
Να υιοθετήσουμε «παιδιά της Παλαιστίνης»

Κάλεσμα της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, που ξεκινά «πρόγραμμα υιοθεσίας»

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), σε μια ακόμη προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης, ξεκινά ένα νέο πρόγραμμα «υιοθεσίας» παιδιών, σε συνεργασία με την παλαιστινιακή Οργάνωση για την Υγεία και την Ανάπτυξη.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΕΕΔΔΑ «καλεί να προσφέρετε για δύο χρόνια σ' ένα παιδί από την Παλαιστίνη μια οικονομική βοήθεια κάθε μήνα και πολλή αγάπη και στοργή. Το ποσό των 50 ευρώ, που μπορεί στην ανάγκη να μοιραστεί και σε δύο "υιοθετούντες" από 25 ευρώ ο καθένας, μπορεί να καλύψει κάποιες βασικές ανάγκες του παιδιού. Αλλά πέρα από την οικονομική βοήθεια είναι η συναισθηματική στήριξη ενός παιδιού, που αντιμετωπίζει καθημερινά την πείνα, την εξαθλίωση, τον πόλεμο, τις τραυματικές εμπειρίες της κατοχής».

Η οργάνωση έχει παραλάβει έναν πρώτο κατάλογο των παιδιών με τις μεγαλύτερες ανάγκες, και καλεί όσους ενδιαφέρονται «να στηρίξουν το πρόγραμμα για τα παιδιά της Παλαιστίνης να επικοινωνήσουν με την ΕΕΔΔΑ στο τηλέφωνο 210 3813052 ή το φαξ 210 3831603, για να πάρουν τα πλήρη στοιχεία του παιδιού και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ