Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ζητείται σοβαρότητα

Με την ελπίδα ότι θα κερδίσει κατ' αρχήν τον κακό εαυτό της και στη συνέχεια θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο μπορέσει, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε στο «Λουί Ντε» (21.45, ΕΤ 1) τη Μονακό, στο δεύτερο παιχνίδι της για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπάγεβιτς προσδοκά πως οι παίχτες του θ' αντιμετωπίσουν σοβαρά τον αγώνα. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από την εικόνα τους εντός συνόρων. «Αλλο πράγμα οι αγώνες στην Ελλάδα και άλλο αυτοί του Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε, εξωτερικεύοντας την ελπίδα του και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει δύσκολος αγώνας, με αντίπαλο μία καλή ομάδα. Είναι γρήγορη με καλούς παίκτες που αποτελούν ένα καλό σύνολο που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο παιχνίδι. Ξέρει να πρεσάρει πολύ καλά τόσο ψηλά όσο και στο κέντρο, ανάλογα πού χρειάζεται το παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα είναι σε καλή μέρα και τελικά θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν πρόκειται να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά σε καμία περίπτωση» υποσχέθηκε ο Σερβοέλληνας, ελπίζοντας να μην τον διαψεύσουν ξανά οι παίχτες του. Η επανεμφάνιση του Κασάπη θα οριστικοποιηθεί λίγο πριν το παιχνίδι.

Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και ψυχολογία. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, μετά τη νίκη στην Τουλούζ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δε φοβούμαστε καμία ομάδα». Από την πλευρά του ο ιθύνων νους, εντός παιδιάς, Λιντοβίκ Ζιουλί, ανέφερε: «Χρειάζεται προσοχή. Ενα καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μια τόσο πολύ δυνατή ομάδα θα είναι δύσκολο. Εχει πολύ καλό επίπεδο και είναι απαραίτητο να το συνειδητοποιήσουμε αυτό αν θέλουμε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιό της». Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ακη Ζήκου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ