Τετάρτη 29 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Μουσική
Ερμηνεύουν και προσκαλούν

Μελίνα Κανά
Μελίνα Κανά
Ερμηνεύτρια με ξεχωριστό ύφος, που μας έχει προσφέρει όμορφα τραγούδια, η Μελίνα Κανά, ξεκινά από αύριο τις εμφανίσεις της στο «Μετρό» (Γκύζη 47 και Κάλβου). Με σολίστες εξαίρετους μουσικούς, όπως ο Αχιλλέας Περσίδης και ο Γιάννης Ζευγόλης, η Μ. Κανά ξεδιπλώνει ένα πρόγραμμα διάρκειας τριών ωρών, σμιλεμένο με τραγούδια των Σ. Μάλαμα, Θ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Ξυδάκη, επιλογές από παλιά λαϊκά και εκπλήξεις. Οι παραστάσεις της θα διαρκέσουν μέχρι τις 23 Απριλίου, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο (10.30μμ) και Κυριακή (8.30μμ).

  • «Παιχνίδια με το διάβολο» από τον Νίκο Πορτοκάλογλου, για δυο βραδιές, την Παρασκευή και το Σάββατο (10μμ), στο «Αν κλαμπ» (Σολωμού 13-15). Δυο βραδιές - διαδρομές, που ξεκινούν από την εποχή των «Φατμέ» και καταλήγουν στον τελευταίο δίσκο του. Μπαλάντες και ηλεκτρικοί ήχοι με το γνώριμο ύφος του τραγουδοποιού.
  • Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Συγγρού 143) εμφανίζεται από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, παρουσιάζοντας τραγούδια και μουσικά παραμύθια από όλες του τις δισκογραφικές δουλιές και φυσικά από το τελευταίο άλμπουμ του με τίτλο «Το όχι αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του ναι».
  • Στην «Κίνηση» της ΠΠΚ (Αιόλου 9 και Πανδρόσου) φιλοξενούνται τα «όνειρα» και οι ερμηνείες της Καίτης Κουλλιά, την Παρασκευή (9μμ). Ο λόγος για την ερμηνεύτρια, που έχει ξεχωρίσει στο πλάι γνωστών καλλιτεχνών (Περίδη, Γαλάνη κ.ά.) και παρουσιάζει τη δισκογραφική της δουλιά «Εδώ ξυπνούν τα όνειρα», σε μουσική και στίχους Γ. Φραντζολά και ενορχήστρωση Ε. Ρεμπούτσικα.
  • Στο «Σταυρό του Νότου» δίνουν συναυλία την Παρασκευή (10μμ), τα «Ξύλινα Σπαθιά».
  • Ο Γιώργος Ζήκας από την Παρασκευή μέχρι τις 8 του Απρίλη φιλοξενείται στην «Υδρόγειο», παρουσιάζοντας παλιά και νέα τραγούδια του. Μαζί του οι Αννα Ζήση, Αλμπένα, Γιάννης Μήτσης και Βασίλης Γκάτσος.
  • Σήμερα (9μμ), στο «Αέναον» (Αντερσεν 18), στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την έκθεση γλυπτικής του Χρήστου Λάμπρου, δύο δεξιοτέχνες μουσικοί, ο Βασίλης Τζωρτζίνης (ούτι) και ο Νέστορας Δρούγκας (κρουστά) αυτοσχεδιάζουν πάνω σε θέματα από τη μουσική της Ανατολής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ