Τρίτη 28 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
«Γκέλα» της Μάντσεστερ Γ.

Η ήττα - σοκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Φούλαμ ήταν το γεγονός που ξεχώρισε στην 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Σιπ στην Αγγλία. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου δίνοντας το δικαίωμα στους Λονδρέζους να σημειώσουν μια σπουδαία επιτυχία αλλάζοντας το σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας. Και αυτό γιατί η Αρσεναλ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το... στραβοπάτημα της «άσπονδης» φίλης της, έστω και εάν δε νίκησε την Τσάρλτον με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1, αλλά με την ισοπαλία βρέθηκε στην κορυφή.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν αυτός που «ξελάσπωσε» την αντίπαλο του Ολυμπιακού Ρεάλ Σοσιεδάδ και την οδήγησε στη νίκη απέναντι στην έκπληξη του πρωταθλήματος Οσασούνα, με σκορ 1-0. Τη νίκη γεύτηκε και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αφού η αντίπαλος της ΑΕΚ επικράτησε στο «Ριαθόρ» τη Βαλένθια 2-1. Στις επιτυχίες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα που δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τη Μαγιόρκα 3-1.

ΙΤΑΛΙΑ: Στην κορυφή του Καμπιονάτο παρέα με τη Μίλαν παρέμεινε η Γιουβέντους χάρις στη νίκη της με 2-0 επί της Μπρέσια. Αντίθετα η Περούτζια αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με την Ουντινέζε.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ισόπαλη 2-2 με τον πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος Αγιαξ αναδείχτηκε η αντίπαλο της ΑΕΚ Αϊντχόβεν που προβλημάτισε με την απόδοσή της.

ΣΚΟΤΙΑ: Στα χνάρια των «μπέμπηδων» βάδισε και η έτερη αντίπαλος των «πρασίνων» Ρέιντζερς η οποία κόλλησε στο μήδεν με αντίπαλο τη Λίβιγκστον και έτσι έμεινε 5 βαθμούς πίσω από τη μεγάλη της αντίπαλο Σέλτικ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αν και δυσκολεύτηκε η Στουτγκάρδη νίκησε τη Βόλφσμπουργκ με 1-0.

ΓΑΛΛΙΑ: Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο «Ογκίστ Μπονάλ» η Μονακό, που έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Σοσό

ΤΟΥΡΚΙΑ: Χωρίς να πείσει για μια ακόμη φορά με την απόδοσή της η Γαλατάσεραϊ κατάφερε τελικά να επιβληθεί της Σαμσούνσπορ με 1-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ