Τρίτη 28 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α` ΕΘΝΙΚΗ
«Κέρασαν» με γκολ

Εκτος από ξύλο, τραυματισμούς, καταστροφές, όσο και εάν φαντάζει περίεργο πλέον, τελικά η χτεσινή Κυριακή είχε και ποδόσφαιρο που για άλλη μια φορά όμως περνάει σε δεύτερη μοίρα. Στα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης αγωνιστικής συγκαταλέγονται η εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιώνιου με 3-0 και η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Καλλιθέας έστω και δύσκολα με 2-1.

Στην άδεια Λεωφόρο λόγω τιμωρίας οι «πράσινοι» βρήκαν κόντρα στους «κυανέρυθρους» αυτό που έψαχναν. Την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Εχοντας σαν κορυφαίο τον εορτάζοντα Δημήτρη Παπαδόπουλο που πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ. Σε γενικές γραμμές οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με την εικόνα των τελευταίων αγώνων αφού κατάφεραν να έχουν κινητικότητα και αλληλοκάλυψη στο παιχνίδι τους.

Στην Τούμπα σε ένα ανάλογο σκηνικό, αφού και εκεί δεν υπήρχαν φίλαθλοι (λόγω τιμωρίας) και με δυο εορτάζοντες να είναι αυτοί που ξεχωρίζουν, ο ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη νίκη επί της Καλλιθέας που τον φέρνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ζαβαντίας και Σαλπιγγίδης ενώ για την Καλλιθέα που πάλεψε για το καλύτερο σκόραρε ο Τάτσης.

Από κει και πέρα, το Αιγάλεω δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανηλειακού στον Πύργο ωστόσο κατάφερε να φύγει από την πόλη της Ηλείας με το... μη χείρον βέλτιστον με τη λευκή ισοπαλία που απέσπασε. Εκπληξη είχαμε στη Ν. Ευκαρπία όπου η Χαλκηδόνα πήρε πολύτιμο 1-1 από τον Ηρακλή που για μια ακόμη φορά προβλημάτισε με την απόδοσή του. Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις επιτυχίες αφού πέρασε νικηφόρα από τα Λιόσια νικώντας με 1-0 του Ακράτητου. Τέλος, γκολ, βαθμούς και θέαμα μοιράστηκαν Ιωνικός και Αρης στη Νίκαια (1-1) και η Προοδευτική με την Ξάνθη (1-1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ