Κυριακή 9 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ
Επικίνδυνες αποστολές για τους πρωτοπόρους

Δύσκολο έργο έχουν Ηρακλής και Αρης

Sportidea

Δύσκολο έργο έχουν Ηρακλής και Αρης
Επικίνδυνες αποστολές έχουν σήμερα οι ομάδες που οδηγούν την κούρσα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος στην Α' Εθνική. Πλην του Παναθηναϊκού οι υπόλοιπες ομάδες που φιγουράρουν στις πέντε πρώτες θέσεις αγωνίζονται εκτός έδρας. Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (18.30 ΝΕΤ). Ο Ολεγκ Προτάσοφ αναφερόμενος στο ματς τόνισε μεταξύ άλλων: «Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Θέλει μια νίκη επί του πρωτοπόρου για να αναπτερωθεί το ηθικό του. Αυτό το γνωρίζουμε καλά και γι' αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να φτάσουμε στους βαθμούς της νίκης. Μετά την «γκέλα» με τον Ιωνικό πρέπει να γυρίσουμε στις επιτυχίες που θα μας διατηρήσουν στην κορυφή».

Στην αντίπερα όχθη ο Ευγένιος Γκέραρντ που είναι με την πλάτη στον τοίχο δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και αυτό πιστεύω ότι θα αποτελέσει κίνητρο για τους παίκτες μας. Θέλουμε μια νίκη επί μεγάλου αντιπάλου, ώστε να βρούμε το δρόμο μας. Πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε».

Ο Παναθηναϊκός, μετά την αποτυχία του στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Στουτγκάρδη, θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις του με νίκη απέναντι στον Αρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Δοκιμάζεται στη Νεάπολη ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό

Sportidea

Δοκιμάζεται στη Νεάπολη ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό
Ο Γιτζάκ Σουμ, τεχνικός των «πρασίνων», είπε: «Το βάρος μας πλέον πέφτει αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε τα περιθώρια να χαρίζουμε βαθμούς, όπως την περασμένη βδομάδα με τη Χαλκηδόνα. Η νίκη είναι μονόδρομος».

Ντεμπούτο στον πάγκο των «κιτρίνων» της Θεσσαλονίκης θα κάνει σήμερα ο νέος προπονητής Σκόμποε Ολε. Αναφερόμενος στη συνάντηση επισήμανε: «Το φαβορί μπορεί να είναι ο ΠΑΟ, όμως αυτό πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο. Ξεκινάω με δύσκολο παιχνίδι, όμως μου αρέσουν τα δύσκολα. Ελπίζω και στους παίκτες μου»...

Στη γερή έδρα της Νεάπολης δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Ο Αγγελος Αναστασιάδης δήλωσε: «Μετά την ισοπαλία που πήρε ο Ιωνικός από τον Ολυμπιακό έχει ανεβασμένη ψυχολογία και ασφαλώς αυτό τον κάνει περισσότερο επικίνδυνο. Εμείς θα παίξουμε με υπομονή και σιγουριά, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Στο άλλο στρατόπεδο, ο Βαγγέλης Βλάχος αισιοδοξεί: «Εχουμε δικαίωμα στην επιτυχία. Αλλωστε το δείξαμε την περασμένη Κυριακή στη Ριζούπολη. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον φοβηθούμε, αν θέλουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Κοινή έδρα έχουν σήμερα στο «Γιάννης Παθιακάκης», στα Ανω Λιόσια, Ακράτητος και ΑΕΚ (20.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Το συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει να συνεχίσει και αυτή τη βδομάδα νικηφόρα, μετά την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Αν αγωνιστούμε με σοβαρότητα μπορούμε να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης», τόνισε ο Ντούσκο. Οσον αφορά τον Ντουμιτρίου δήλωσε: «Θα παίξουμε χωρίς άγχος και ό,τι βγει».

Η Σκόντα Ξάνθη θα υποδεχτεί το φιλόδοξο φέτος Αιγάλεω (15.00). Ο Νίκος Καραγεωργίου είπε: «Μπορεί το Αιγάλεω να είναι σε καλή κατάσταση, όμως κι εμείς δείχνουμε ότι σιγά σιγά βρίσκουμε το δρόμο μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε οι νικητές». Ο κόουτς του «Σίτι», Γιώργος Χατζάρας, δήλωσε: «Ο αντίπαλός μας είναι σε ανοδική πορεία και πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα και σοβαρά, ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ατού των «ερυθρολεύκων» ο Καρεμπέ σήμερα στην Πολίχνη

Sportidea

Ατού των «ερυθρολεύκων» ο Καρεμπέ σήμερα στην Πολίχνη
Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τη Χαλκηδόνα (15.00). Τόσο ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, όσο και ο Γιώργος Παράσχος τονίζουν ότι το ματς θα κριθεί στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες των παικτών.

Τέλος στον Πύργο ο Πανηλειακός θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ (15.00). Το ματς είναι ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη όπως συμφωνούν και οι δυο προπονητές, Τσιώβλης και Σκάζνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ