Κυριακή 9 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Εύκολο έργο η Καλαμαριά

Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμαριάς απέναντι στην Καλαμάτα

Sportidea

Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμαριάς απέναντι στην Καλαμάτα
Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει σήμερα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στη Β' Εθνική, Απόλλωνας Καλαμαριάς. Το συγκρότημα του Εδουάρδο Αμορίν θα φιλοξενήσει την Καλαμάτα, συγκρότημα που πρωτοδούλεψε ο Βραζιλιάνος τεχνικός των Ποντίων. Στις δηλώσεις του μάλιστα δεν έκρυψε τη συμπάθειά του προς τον αντίπαλο: «Πέρασα πολύ καλά στον πάγκο της Καλαμάτας και πάντα θα το θυμάμαι. Είμαι όμως επαγγελματίας προπονητής και αυτό που με ενδιαφέρει είναι η νίκη της ομάδας μου που θα μας διατηρήσει στην κορυφή».

Η Κασσάνδρα, που είναι στο γκρουπ της κορυφής, θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αστέρα. Ο Στράτος Βουτσακέλης είναι αισιόδοξος για την επικράτηση της ομάδας του, όμως ο συνάδελφός του Αντώνης Μανίκας δηλώνει ότι ο Αστέρας είναι έτοιμος ακόμη και για το διπλό.

Σημαντικό ματς θα γίνει και στο Μενίδι, όπου ο Ατρόμητος, που ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί απέναντι στον Εργοτέλη, ο οποίος αντίθετα έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της ανόδου.

Στα υπόλοιπα ματς της σημερινής αγωνιστικής: Ποσειδώνας ΝΠ - Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός - Πατραϊκός, Παναχαϊκή - Γιάννενα. Αναβλήθηκε το ματς Φωστήρα - Κέρκυρας λόγω απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΑΕ.

Ολα τα ματς αρχίσουν στις 15.00.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο ένας από τους δυο συγκατοίκους της κορυφής στο βαθμολογικό πίνακα έχει εύκολο έργο. Αυτός είναι ο Ατσαλένιος που θα φιλοξενήσει στην Κρήτη τον Αγ. Δημήτριο. Η άλλη ομάδα του «ρετιρέ» Καστοριά θα δοκιμαστεί στη Χαλκίδα από την τοπική ομάδα. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής: Λύκοι - Ποντιακός Νέας Σάντας, Δόξα Δράμας - Λάρισα, Μαρκό - Ηλυσιακός, Βύζας - Θρασύβουλος, Λεωνίδιο - Βέροια, Θύελλα Πατρών - Αχαρναϊκός. Ωρα έναρξης 15.00. Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Καβάλα - Ρόδος και Κιλκισιακός - Αγρ. Αστέρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ