Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΜΠΑΣΚΕΤ
Με πλεονέκτημα έδρας

Το πλεονέκτημα της έδρας θέλουν να εκμεταλλευτούν σήμερα Ολυμπιακός και ΑΕΚ που αγωνίζονται στην 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα θέλοντας ο καθένας για δικούς του λόγους τη νίκη απέναντι στους αντιπάλους τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ (Κορυδαλλός 21.10)

Η καινούρια αρχή έγινε στις αρχές της βδομάδας για τον Ολυμπιακό με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και την πρόσληψη του Ντράγκαν Σάκοτα στη θέση του Λευτέρη Σούμποτιτς. Αυτό που μένει σήμερα είναι να την πιστοποιήσει κόντρα στην Εφές Πίλσεν που υποδέχεται στον Κορυδαλλό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. «Ο όμιλός μας είναι πολύ περίεργος και δύσκολος. Ομάδες που στην αρχή της χρονιάς δεν περιμέναμε να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, βλέπουν με μεγάλες αξιώσεις την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Οπως είναι η Σλασκ που έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες. Αυτό δείχνει ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα», τόνισε ο Σάκοτα που την Παρασκευή θα παρουσιαστεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ - ΟΡΤΕΖ (Ανω Λιόσια 21.10)

Το αήττητο της έδρας είναι αυτό που θα προσπαθήσει να διατηρήσει η ΑΕΚ με αντίπαλο την Ορτεζ σήμερα. Και μπορεί οι Γάλλοι να μην έχουν πετύχει νίκη μέχρι τώρα στη διοργάνωση, εντούτοις έδειξαν ότι τα παλεύουν μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια. Αρα λοιπόν ο βαθμός επικινδυνότητας αυξάνεται. Ο Φώτης Κατσικάρης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να διατηρήσουν στο μάξιμουμ την αυτοσυγκέντρωσή τους και να προσέξουν ιδιαίτερα στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Αυτούς θεωρεί τομείς - κλειδιά για την εξέλιξη του παιχνιδιού μαζί με τον περιορισμό της δράσης των Ντρόζντοφ και Λουκόφσκι, για τους οποίους εκτιμά πως έχουν μεγάλο ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι της Ορτέζ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ