Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ
Ελπίδες από ΠΑΟΚ

Ο καθένας με τους στόχους του. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για τους τρεις εκπροσώπους μας που αγωνίζονται σήμερα στους επαναληπτικούς αγώνες του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, όπου τον καθένα από αυτός τον περιμένει διαφορετική αποστολή. Από τους τρεις ο ΠΑΟΚ, παρά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα, δείχνει να έχει πιο βατή αποστολή στην Ουγγαρία κόντρα στην Ντέμπρετσεν σε αντίθεση με τον Αρη που θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ κόντρα στην Περούτζια. Σε εντελώς άλλη κατάσταση βρίσκεται ο Πανιώνιος που κόντρα στην Μπαρτσελόνα επιδιώκει απλώς μια καλή εμφάνιση.

ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΠΑΟΚ (18.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ)

Ετσι όπως τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα που παραχώρησε το 1-1 στους Ούγγρους και να ήθελε δε θα μπορούσε να το κρύψει ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ετσι και αυτός αναγνώρισε ότι φαβορί για το σημερινό αγώνα είναι οι Ούγγροι, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι για την ομάδα του. «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να είμαστε εμείς στον επόμενο γύρο, αν και πιστεύω ότι μετά και το πρώτο αποτέλεσμα τον πρώτο λόγο τον έχει ο αντίπαλος». Ο Ελληνας προπονητής όπως διευκρίνισε περιμένει τους Ούγγρους να φανούν διαφορετικοί από την προηγούμενη φορά. «Σίγουρα θα είναι διαφορετική η Ντέμπρετσεν από το πρώτο παιχνίδι, αφού παίζει μπροστά στον κόσμο της και εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε».

ΑΡΗΣ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ (ΤΟΥΜΠΑ 20.15 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ)

Την πεποίθηση ότι παρά το δύσκολο της αποστολής η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην ιταλική ομάδα εκφράζει ο τεχνικός του Αρη Ολε Σκόμποε. Είναι δύσκολο να μιλήσω για πιθανότητες, αλλά σίγουρα πιστεύουμε στην πρόκριση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην Περούτζια, ο προπονητής της οποίας είδε ένα δυνατό αντίπαλο και δεν πρέπει να σκέφτεται ότι η ομάδα του θα περάσει εύκολα από τον Αρη. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και να έχουμε υπομονή. Οσο έχουμε υπομονή και διάρκεια, θα είμαστε ζωντανοί στο παιχνίδι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκόμποε. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι αυτό που προέχει στο αγώνα είναι να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα και μετά όλα μπορούν να γίνουν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (22.15 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ)

Χωρίς άγχος και με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο επιβλητικό «Καμπ Νου» ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει σήμερα την Μπαρτσελόνα. Η νίκη των «μπλαουγκράνα» με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης δεν αφήνει περιθώρια για όνειρα πρόκρισης στην ελληνική ομάδα, εντούτοις αυτό δε σημαίνει ότι προτίθεται να πέσει και αμαχητί. Οι «κυανέρυθροι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Απόστολου Λιολίδη που είναι τραυματίας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σταύρου Τζιωρτζόπουλου που μετέχει στην αποστολή του Πανιωνίου, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Να συνεχίσει νικηφόρα (2005-12-22 00:00:00.0)
Τα βλέμματα στην Τούμπα (2005-03-05 00:00:00.0)
Τριπλή αποτυχία (2003-11-07 00:00:00.0)
Το ενδιαφέρον σε ΟΑΚΑ, Μίκρα (2000-11-11 00:00:00.0)
Μαγνήτης το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (2000-11-04 00:00:00.0)
Η «μάχη» της Κρήτης (2000-01-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ