Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 0-1
Με την πλάτη στον τοίχο

Ακόμη περισσότερο δυσκόλεψε πλέον η αποστολή του Παναθηναϊκού να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά για φέτος συνεχίζοντας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η ήττα από τη Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ χτες στο «Απ. Νικολαΐδης» φέρνει τους «πράσινους» με την πλάτη στον τοίχο, αφού για να κατακτήσουν την τρίτη θέση στον όμιλο θα πρέπει να νικήσουν στη Σκοτία τη Ρέιντζερς την τελευταία αγωνιστική. Στο ξεκίνημα του αγώνα, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι αναγνωριστικού χαρακτήρα στο χώρο του κέντρου. Ο Παναθηναϊκός φαινόταν διστακτικός, ενώ η Μάντσεστερ προσπαθούσε να αναπτυχθεί από τα δεξιά με τον Ρονάλντο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, λόγω της παρουσίας του Μινχ. Από τα μισά του ημίχρονο ο Παναθηναϊκός άρχισε να βγαίνει μπροστά, κυρίως από τη δεξιά πλευρά, χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Χάουαρντ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Γιτζάκ Σουμ έριξε στο παιχνίδι τον Επαλέ, στη θέση του Σανμαρτεάν, ο οποίος δε φάνηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, προκειμένου να δώσει ταχύτητα στις πλευρές του. Παρ' όλα αυτά οι κλασικές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία έλειψαν για τους γηπεδούχους. Στο 85` η Μάντσεστερ, όμως, κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε μία στιγμιαία αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού με τον Φορλάν που πλάσαρε άψογα τον Νικοπολίδη,

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Γκούμας, Σεϊταρίδης, Μάριτς, Μπασινάς, Ζουτάουτας, Μινχ, Σανμαρτεάν (46' Επαλέ), Κωνσταντίνου (73' Βλάοβιτς), Παπαδόπουλος (82' Σαπάνης)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάουαρντ, Φέρντιναντ, Οσέι, Σιλβέστρ, Φόρτσουν, Φλέτσερ (73' Μπελιόν), Κλέμπερσον, Μπατ, Ρονάλντο, Φορλάν, Γκιγκς.

  • Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Στουτγκάρδη νίκησε τη Ρέιντζερς με 1-0 και πλέον θα παλέψει με τη Μάνστσεστερ για την πρώτη θέση του ομίλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ