Κυριακή 30 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Επικίνδυνες αποστολές

Ο ΠΑΟ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, όπως και η ΑΕΚ στον Πύργο από τον Πανηλειακό

Εγκωμίτης και Μπασινάς θα συναντηθούν και πάλι σήμερα στη Λεωφόρο στο ντέρμπι ΠΑΟ - ΠΑΟΚ

Sportidea

Εγκωμίτης και Μπασινάς θα συναντηθούν και πάλι σήμερα στη Λεωφόρο στο ντέρμπι ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
Στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα γίνει σήμερα το σπουδαιότερο ματς της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Εκτός έδρας αγωνίζεται ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, αλλά και η ΑΕΚ. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τα ματς της αγωνιστικής:

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός μετά την πετυχημένη εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής θα υποδεχτεί τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο ΠΑΟΚ (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Ο προπονητής των πρασίνων Γιτζάκ Σουμ δήλωσε: «Είναι ένα ντέρμπι και αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι. Η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου θα φτάσουμε στη νίκη. Πάντως, ο αντίπαλός μας είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό τον καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο».

Στην αντίπερα όχθη, ο Αγγελος Αναστασιάδης που έχει περάσει από τον πάγκο του τριφυλλιού, αναφερόμενος στη συνάντηση, τόνισε μεταξύ άλλων: «Και οι δυο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ένα αμφίρροπο ματς. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για μας και θα αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει, πάντως, σε καμία περίπτωση να φοβηθούμε το ματς, γιατί θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση».

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός θα κοντραριστεί στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (19.00 ΝΕΤ). Ο Ολεγκ Προτάσοφ είπε για το παιχνίδι: «Μετά την καλή μας παρουσία στο ματς με τη Σοσιεδάδ πιστεύω ότι βρήκαμε την αυτοπεποίθησή μας και έτσι θα φτάσουμε στη νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, άσχετα αν είναι σε αγωνιστική πτώση. Είναι πάντα δυνατός κυρίως μέσα στην έδρα του».

Δύσκολο έργο θα έχει σήμερα στη Νέα Σμύρνη ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Sportidea

Δύσκολο έργο θα έχει σήμερα στη Νέα Σμύρνη ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός
Οσον αφορά τον κόουτς των κυανέρυθρων Γιόζεφ Μπουμπένκο είπε: «Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα. Εχουμε χάσει έδαφος και μια επιτυχία κόντρα στον πρωταθλητή θα μας αναπτερώσει το ηθικό. Ελπίζω ότι μπορούμε να αποσπάσουμε έστω τον ένα βαθμό».

Η ΑΕΚ μετά την αποτυχία στο Ριαθόρ ρίχνεται και πάλι στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό στον Πύργο (17.00 ΝΕΤ). «Η ομάδα του Πύργου είναι μια νεανική και δύσκολη ομάδα, κυρίως μέσα στην έδρα της. Πρέπει οι παίκτες μας να παίξουν έξυπνα και σοβαρά, ώστε να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς που θα μας οδηγήσουν ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα», δήλωσε ο τεχνικός της Ενωσης.

Ο συνάδελφός του Σάκης Τσιώλης επισήμανε: «Για τους παίκτες μου αυτά τα ματς είναι κριτήριο, για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και ό,τι βγει».

Δυνατή κόντρα θα έχουμε στη Νεάπολη, όπου η Χαλκηδόνα θα υποδεχτεί τον Αρη (17.00). Ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Παράσχος τόνισε: «Ο Αρης παρά τα προβλήματά του παραμένει πάντα μια μεγάλη ομάδα που χρειάζεται προσοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή, ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Σκόμποε Ολε, το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες: «Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι ο δυνατότερος και ίσως ο τυχερότερος θα φθάσει στην επιτυχία».

Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει στην Ξάνθη (15.00). Αυτό παραδέχονται και οι δύο τεχνικοί. Ο Νίκος Καραγεωργίου της Σκόντα και ο Μπάμπης Τενές της Καλλιθέας τόνισαν πως και οι δυο ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει λογικά καλό θέαμα.

Συνοικιακό ντέρμπι ουραγών θα γίνει στον Κορυδαλλό, ανάμεσα σε Προοδευτική και Ιωνικό (15.00). Ο προπονητής των βυσσινί Σούλης Παπαδόπουλος υποστήριξε: «Είναι ένα κλασικό ντέρμπι που μάλλον θα κριθεί στη δύναμη. Νομίζω ότι αν παίξουμε όπως μπορούμε θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Αισιόδοξος δηλώνει και ο κόουτς των Νικαιωτών Βαγγέλης Βλάχος: «Μετά την καλή μας παρουσία στο ματς της περασμένης αγωνιστικής έχουμε καλή ψυχολογία και αυτό θα μας βοηθήσει στο σημερινό παιχνίδι. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και πιστεύω στο καλό αποτέλεσμα».

Τέλος, στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον Ακράτητο (15.00) και οι δυο ομάδες θα έχουν νέους τεχνικούς στον πάγκο τους. Ο Ματς Γίμπλαντ για τον Γηραιό και ο Αντώνης Κασδοβασίλης για το συγκρότημα των Ανω Λιοσίων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ντέρμπι κορυφής στη Λεωφόρο (2007-11-11 00:00:00.0)
Ντέρμπι κορυφής στο Φάληρο (2005-03-13 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η μάχη της ανόδου (2004-03-28 00:00:00.0)
Επικίνδυνες αποστολές (2004-02-22 00:00:00.0)
Τα βλέμματα στη Λεωφόρο (2004-02-01 00:00:00.0)
Ολα τα βλέμματα στη Νεάπολη (2003-04-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ